INTERIEUR: OPRUIMEN MET LEITZ MY BOX

Posted in Lifestyle
on 10 november 2017

Opruimen en Marjolein, dat zijn vaak woorden die niet samen gaan in 1 zin. Op het moment dat ik dit schrijf, ligt er een halfvolle valies op de grond. Samen met hoopjes kledij en nog een paar schoenen die wachten om geselecteerd te worden. Mijn make-up kastje is een rommeltje, maar als er iets is waar ik trots op ben dan is het wel op mijn geordende naaispullen in de nieuwe Leitz My Box.

Bij het begin van de herfst kreeg ik de kans om de nieuwe opbergboxen van Leitz uit te proberen. Ik kon volop aan de slag om alles te sorteren en te ordenen. Toegegeven, wat een zalig gevoel. Ik naai vaak in mijn slaapkamer, maar af en toe gebeurt het dat ik liever in een ander deeltje van het huis naai. Twee opbergboxen hebben een handvatje waardoor ik gemakkelijk en zonder iets te verliezen mijn gerief kan verplaatsen. Daarnaast ze zijn zo gemaakt dat stapelen kinderspel is, maar ook passen sommige boxen in elkaar. Wat dan weer plaatsbesparend is. Het roze kleuraccent is dan weer een leuke extra.

Misschien 1 klein minpuntje aan de witte dozen is het feit dat er snel plekken en strepen opkomen.

Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box

De middelmatige box gaf me voldoende ruimte plaats om al mijn nagellakjes in weg te steken. Zo zitten ze allemaal samen, maar toch niet verstopt in een of andere muffe doos.

Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box

De variant waarvan ik niet goed weet wat ik ermee moet aanvangen is deze op onderstaande foto. Aangezien ik niet meer op school zit, heb ik geen pennenbakje meer nodig. Momenteel dient het als display voor mijn handcrèmes, maar eenmaal ik genoeg lippenstift heb, dan zou dit weleens perfect kunnen zijn.

Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box Graag zou ik ze nog prominenter in de kijker zetten in huis, maar dat zal pas zijn als ik mijn eigen stekje gevonden heb. De Leitz boxen zijn TE mooi om gewoon in een kast op te bergen.

Waar zou jij deze boxen voor gebruiken?

Leave a Reply

You may also like