Disclaimer

DISCLAIMER 

Sinds 1 juli 2016 staat de lifestyle & travelblogMRJLN, simply say Marjolein‘ online. MRJLN.com is een persoonlijke blog, waarbij ik inkijk geef in mijn persoonlijke reisverhalen en leven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van mijn recht op vrije meningsuiting.

Artikels en foto’s

Alle artikels en foto’s die verschijnen op mrjln.com zijn volledig zelf geschreven en gemaakt, tenzij anders vermeld, en mogen niet zonder voorafgaandelijke toestemming gebruikt worden door derden.

De inhoud van deze blog is persoonlijk en kan op geen enkele manier als medisch, juridisch en/of professioneel advies geïnterpreteerd worden.

Reviews zijn gebaseerd op mijn persoonlijke mening, ervaringen, voorkeuren, … Het kan dus zijn dat een product door mij positief onthaald wordt en dat het voor jou niet werkt. Inhoud en meningen die terug te vinden zijn op MRJLN, simply say Marjolein kunnen dus afwijken van eigen ervaringen en niet van toepassing zijn op iedereen. Gelieve hiermee rekening te houden.

Ondanks de zorg, research en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. MRJLN, simply say Marjolein kan onder geen beding aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden, onbedoelde typfouten, onvolledige of incorrecte informatie.

Samenwerkingen

MRJLN, simply say Marjolein werkt soms samen met bedrijven, wat betekent dat blogposts inhoud kunnen bevatten met betrekking tot gekregen producten en/of gesponsorde context. Dit kan gaan van het uittesten van een bepaald producten tot het deelnemen aan een persreis.

MRJLN, simply say Marjolein werkt enkel samen met bedrijven waar een persoonlijke match mee gevonden kan worden en die passen bij de inhoud van deze blog.

De producten die besproken worden op de blog zijn zelf aangekochte producten en samples die door bedrijven geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld worden. Perssamples genereren echter slechts een minderheid van de blogposts en zijn als dusdanig niet-regelmatige content. Ongeacht of het gaat over een zelf aangekocht product of een sample, de review zal altijd eerlijk geschreven worden. De standpunten en meningen zijn persoonlijk en niet ingefluisterd door anderen. Er is geen enkele garantie op een positieve review. Evenals het toesturen van een sample geen garantie geeft tot een publicatie, noch wordt er een publicatiedatum afgesproken of zijn er voorwaarden aan verbonden. Mijn publicaties hebben immers niet het doel de verkoop van deze producten te bevorderen, maar om mijn persoonlijke ervaring te delen. De producten worden zorgvuldig op voorhand uitgeprobeerd vooraleer deze gereviewd worden.

MRJLN, simply say Marjolein heeft het recht om niet te schrijven over producten en/of diensten die bezorgd werden door bedrijven, in geval van beschadiging, niet correct nakomen van de afspraken en/of producten/diensten waar MRJLN, simply say Marjolein niet tevreden over is. MRJLN, simply say Marjolein zal het bedrijf hierover inlichten, maar kan in geen geval verplicht worden een blogpost te publcieren. Het terugbezorgen van producten is mogelijk, mits het bedrijf de transportkosten hiervoor dekt.

MRJLN, simply say Marjolein kan niet garanderen dat er berichten verschijnen over perspakketten die vrijwillig en zonder medeweten worden opgestuurd.  Indien er vooraf contact wordt opgenomen, kan via e-mail de mogelijkheden besproken worden.

Privacy
Identificatiegegevens en contact:
Marjolein – www.mrjln.com – info (at) mrjln.com
BE 0774764041
Mrjln.com maakt gebruik van het platform WordPress voor het online weergeven van zelfgeschreven content. Reageren op een blogpost gebeurt via hetzelfde platform en kan volledig anoniem indien je dit wenst of met door jezelf verstrekte gegevens (naam, e-mailadres, website). Deze gegevens blijven bewaard zo lang de blogpost online staat. In geen geval worden deze gegevens verstrekt aan derden. Je kan ten alle tijden zelf een reactie die je nagelaten hebt op mijn blog verwijderen of je kan mij hierover contacteren.
Mrjln.com maakt gebruik van ExactMetrics (voorheen Google Analytics). Een website voor het bijhouden van statistieken. Op basis hiervan analyseer ik bezoekersgegevens en klikgedrag voor het optimaliseren van mijn website. De gegevens die hieruit voortvloeien zijn niet bestemd voor andere doeleinden zoals marketing of reclame.
Door de website mrjln.com te lezen ga je akkoord met het cookies beleid. Cookies kan je zelf wissen of blokkeren via je eigen webbrowser.

Enjoy your time on MRJLN.com ! ♥

Geverifieerd door ExactMetrics