AUGUST| PICTURES BY M.

on 19 september 2016

Augustus was een maand …

waarin er heel wat jarigen waren (inclusief mezelf)

met zomerse temperaturen

en een nieuw logo voor MRJLN

Birthday month

Birthday Month Volgens mij is augustus een van de leukste maanden van het jaar. 2 augustus vierde ik mijn verjaardag en daar horen natuurlijk cadeautjes bij! Ik kreeg oa. nieuwe Birkies, enkele ProNails nagellakjes, cadeaubonnen en een nieuwe broek van CKS. Enkele dagen later ging ik uiteten met een vriendin om dan de avond af te sluiten met een heerlijk ijsje bij DaVinci Brugge. Op het einde van de maand was ik zelf uitgenodigd op een garden birthday party. De setting was f e n o m e n a a l!

Spoiling my nails

pronails In 1 maand tijd was ik 8 nieuwe nagellakjes rijker. The perks of being a birthday girl. De kleurtjes van de ProNails L.A. Juice Bar collectie werden al volop uitgetest. Nog eventjes geduld voor de andere vier op de blog terug te vinden zijn.

Summer at Ostend

Oostende

De zomer van 2016.. Mijn allereerste zomer ooit waarin ik bijna dagelijks aan de Belgische kust te vinden was en nog steeds te vinden ben. Dankzij mijn job ben ik verliefd geworden op de stad en de vele activiteiten. Een echte must do was toch wel het optreden van Milow, mijn nummer 1 op vlak van Belgische muzikanten.

-Wat is jouw ultieme zomer herinnering?  

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics