BEAUTY| DOVE CASHMERE COMFORT

on 20 november 2016

Op zondag is het een beetje mijn gewoonte geworden om een wekelijkse portie beauty products met jullie te delen. Een nieuwe traditie die ik maar al te graag zou willen behouden. De tijd van de goede voornemens zit er toch aan te komen.

Deze week laat ik jullie kennis maken met enkele nieuwe producten uit de DermaSpa-lijn van Dove.

Enkele maanden geleden schreef ik al eens een stukje over enkele producten uit de DermaSpa-lijn en naar mijn mening is nog niets veranderd. Hun bodylotion en handcrème zijn nog steeds mijn favorieten! Dat zegt genoeg, toch?

Het leuke aan zo’n perspakketjes zijn de nieuwe producten die je telkens leert kennen. Voor mij is de body butter een nieuwigheid. Nog nooit eerder heb ik me zoiets aangeschaft, maar voor alles is een eerste keer zeker?

Zo zacht als kasjmier en ideaal voor mensen met een zeer droge huid, zo worden de nieuwe producten omschreven. Dit gamma behoort tot de DermaSpa-lijn van Dove. Toegegeven, al dat smeren ik doe het niet altijd even graag. En juist daar wil Dove het verschil maken. Ze willen een spa-ervaring creëren, door je beauty-rituelen te gaan zien als een kans om mentaal en fysiek te herbronnen. ‘Cashmere Comfort’ zorgt voor een sensueel en verwennend spa-gevoel met als resultaat fluweelzachte huid. En de geur is subliem!

Over de handcrème heb ik niets dan lovende woorden. Door ‘overmatig’ gebruik van verschillende merken merk ik wel dat mijn handen op bepaalde momenten snakken naar een sterk product. Voor mijn handcrème-verslaafde handen is dit het ideale product voor de koude dagen. Beloftes: trekt snel in (check, check, dubbel check) + herstelt en beschermt zwakke, beschadigde nagels.

soft-as-cashmere-handcreme

De bodybutter is perfect om ’s avonds voor het slapengaan te gebruiken. Hierdoor wordt de huid gekalmeerd en de droogste plaatsen worden verzacht. Ideaal voor mensen met een zeer droge huid. Zelf is mijn huid de ene dag normaal en de andere droog, maar van zeer droog is er weinig sprake. Daardoor is de bodybutter voor mijn huid iets te dik en het trekt niet zo snel in als ik zou willen.

soft-as-cashmere-bodybutter

Een ideale vervanger voor mijn huid is de bodylotion, net zoals alle vorige bodylotions trekt het onmiddellijk in en voelt mijn huid als herboren.

soft-as-cashmere-bodylotion

Wat als ik 1 iets zou mogen veranderen aan deze producten?.. Ik zou ervoor zorgen dat de bodylotion ook in mini-formaat verschijnt. Meestal is het mijn bodylotion dat thuisblijft bij een reisje, met veel spijt in het hart, maar als handbagage is het geen ideaal formaat. Dus bij deze #fingerscrossed

-Heb jij al eerder eens een product uit het Dove DermaSpa-gamma gekocht?

xo. Marjolein

2 Comments

 • Reply Joyce

  Een kleiner formaat van de bodylotion zou inderdaad handiger zijn! Ik zou liever een spateltje hebben voor de bodybutter, ik vind het momenteel wat lastig om er met mijn handen in te zitten!

  21 november 2016 at 12:05
  • Reply Marjolein

   Ooh inderdaad! Een plastieken spateltje zou perfect zijn. Meestal heb ik lange nagels en dan zit het er de hele tijd tussen. Bedankt voor je reactie x

   21 november 2016 at 12:08

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics