Event| Vinosource – Caudalíe

on 12 april 2016

Elk event heeft tegenwoordig een eigen hashtag. De alomgebruikte #lifeisbetterinpink was gisterenavond echt wel van toepassing. Van ballonnen tot kussens en bekers, alles op het Caudalíe event was pink. Gluur je even mee?

Onwetend stapte ik gisterenmiddag de trein op. Mijn bestemming? Het #lifeisbetterinpink event van Caudalíe. Ik keek er enorm naar uit, want het merk ligt bij mij in de bovenste schuif. Eenmaal toegekomen toverde het geheel van roze een glimlach om mijn gezicht. (De tafel vol lekkers zat er misschien ook voor iets tussen.)

Boekets met roze bloemen, infused water met druiven, homemade pink lemonade, groentenchips, popcorn, smoelentrekkers,… En veel, maar dan ook veel roze ballonnen. 9 op 10 heb je ze wel zien passeren op Instagram.

Na wat tetteren met enkele medeblogsters was het tijd voor een presentatie. Ik hoor sommigen al luidop denken ‘saaaaaai’, maar jullie hebben ongelijk. Het was een korte, maar krachtige presentatie over hun nieuwste hydraterende skincare producten, Vinosource. De roze kussentjes maakten het volledig af. Vanaf eind april verkrijgbaar bij de apotheek!

Van opletten krijg je honger, dat was bij mij toch altijd het geval op de schoolbanken. Did anyone say sushi?? Ja hoor, we werden heerlijk verwend met verschillende soorten sushi. En cake! De creatievelingen onder ons kregen de kans om een plantenhouder in macramé te maken. Enkel nog een mooi plantje en dan post ik mijn ‘creatie’ eens op IG.

Bij het vertrekken, kregen we nog een fijne goodiebag mee naar huis. De inhoud daarvan is voor een andere blogposts!

Bedankt Caudalíe, We Love Pure, Pauline, Nikki en Yolisa voor de leuke avond en het aangename gezelschap.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics