Kneipp| Body Mousse

on 19 juni 2016

Vrije zondagen zijn heilig voor mij. Op deze momenten houd ik ervan om oneindig lang in mijn pyjama rond te lopen, mijn nagels te vijlen en lakken, maar ook het uittesten van nieuwe beauty producten hoort erbij. Op zondag hoor je me zeker en vast niet klagen! Vandaag stel ik jullie een nieuwe product van Kneipp voor: de body mousse.

De body mousse komt er, na het grote succes van de douche foams, in twee geuren: Patchouli en Morning Kiss. Met dit product in de badkamer heb je geen bodylotion meer nodig, want de mousse zorgt voor een zachte huid. ‘Moet je dit dan nog afspoelen?’ hoor ik je denken. Neen, het trekt snel in zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Het eerste moment vond ik dat best wel eigenaardig, maar over dat gevoel raakte ik snel heen eens ik de juiste hoeveelheid gevonden had.

Ik was heel erg blij dat de patchouligeur een van de twee geuren is. Uit het volledige KNEIPP-gamma is deze zonder nadenken mijn favoriet. Het is een lichte en kruidige geur, zonder erg uitgesproken te zijn. Mijn huid en geest ervaren een bepaalde rust na het gebruiken ervan. Een dikke topper voor mij, want na het douchen kan ik nog wat langer genieten van deze geur door de body mousse. Hopelijk komt er snel een scrub uit! #please

Body Mousse PatchouliDe andere geur is ‘Morning Kiss‘, bestaande uit oranjebloesem en jojobaolie. Het belooft een zachte geur te zijn, maar persoonlijk vind ik hem net iets te aanwezig. Het feit dat ik geen echte liefhebber ben van producten met fruitgeuren speelt natuurlijk ook een rol. Zo zie je maar dat smaken verschillen en deze ‘Morning Kiss’ heeft al een plaatsje bij mijn mama gevonden.

Morning Kiss

1 Comment

  • Reply Massachusetts auto insuratce

    marmico-mark is using chained dollars.i think your methodology is the better one.if you compare nominal energy to nominal income, you get a pure number that reflects reality.mark is adding a CPI bias that does not need to be there.

    31 mei 2017 at 18:19
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geverifieerd door ExactMetrics