THE GLOW INN: VÉRONIQUE HELPT JE STRALEN

on 17 juli 2021
The Glow Inn MRJLN Simply Say Marjolein

Via mijn mama kwam ik in contact met Véronique, gepassioneerde zaakvoerster van The Glow Inn in Knokke. Ze nodigde me uit voor een huidanalyse in haar huidinstituut dat in maart 2021 de deuren opende. En zo stapte ik vorige donderdag nietsvermoedend in mijn auto richting Knokke.

Ik kan jullie alvast verklappen dat mijn vervolgafspraken reeds ingepland staan 🙂

Véronique werkte 20 jaar bij KBC, maar vanaf volgende week zegt ze definitief vaarwel aan het bankwezen. Ze volgde vorig jaar een opleiding tot schoonheidsspecialiste, slaagde eerder dit jaar als Vitaliteitsexpert en blijft verdere stappen ondernemen om zich bij te scholen in de medische wereld rond huid en alles wat daarmee samenhangt.

3 woorden die zowel The Glow Inn als Véronique perfect omschrijven: authentiek, gepassioneerd, huidexpert.

Starten tijdens de pandemie is voor niemand gemakkelijk. Het huidinstituut ging oorspronkelijk open in december, maar door de lockdown verschoof dit naar maart 2021. Dankzij Corona beseffen veel klanten dat onze gezondheid belangrijk is. Dit resulteert in bewuster in het leven staan, maar ook op zoek gaan naar een gezonde en bewuste levensstijl. Huidverzorging en me-time mogen zeker niet vergeten worden. De match met Knokke is er gewoon. Heerlijke vibes, de zee als helende bron, het geruis van de golven wanneer je in de duinen zit,… Elementen die ervoor zorgen dat Véronique zich hier compleet gelukkig voelt.

Maar waarom nu net die stap? 

Huidproblemen hebben voor Véronique weinig tot geen geheimen meer. Consultaties bij de dermatoloog, schoonheidsbehandelingen, producten uit de apotheek,… niets kon haar helpen om van de huidaandoeningen vanaf te geraken. In het merk Mesoestetic* vond ze haar reddende engel en zo kon ze via de verdeler opleidingen volgen. Dat was een echte eye opener en tegelijkertijd kwam ze tot het besef wat haar missie was. Het huidinstituut ‘The Glow Inn‘ is een plaats waar je jezelf kan zijn, waar je vrolijk en blij van wordt en waar je in alle rust en discretie kunt genieten. Een plaats waar je letterlijk en figuurlijk van gaat stralen ‘ The Glow’inn ‘. In Véronique vind je iemand die je aanmoedigt en een doorgedreven kennis en passie heeft in de passie die ze beoefent.

Onbewust word je ook gemotiveerd om met haar tips aan de slag te gaan. Sinds mijn bezoekje ga ik bewuster om met de reinigingsmomenten voor mijn huid en probeer ik mijn hydratatieniveau op pijl te houden.

*Mesoestetic is een medisch huidverbeteringsmerk uit Barcelona. Het zijn cosmedische producten en doen wat ze horen te doen.  De huid gezond houden.

The Glow Inn MRJLN Simply Say Marjolein

Op welk soort klanten richt The Glow Inn zich?

Klanten die net als Véronique aan de gezondheid van hun huid willen werken, maar nog op de dool zijn omdat ze nergens geholpen worden.  Klanten met huidproblemen of klanten die hun mooie huid op topniveau willen blijven verzorgen.  Véronique heeft ontzettend veel kennis over huidaandoeningen en kan linken leggen tussen huidproblemen en triggers uit het dagdagelijkse leven. Hier wordt het grotere geheel bekeken om zo duurzame resultaten te boeken. De huid is ons grootste orgaan die we moeten koesteren en waar we zorg moeten voor dragen zodat het zijn functies optimaal kan blijven uitoefenen. De gezonde glow is een leuke extra waar je gelukkig van wordt wanneer je in de spiegel kijkt.

Als Véronique dan toch luidop mag dromen …

dan wilt ze over een jaar een instituut met veel klanten die volop gaan voor een gezonde, stralende huid.  Dat ze hen kan coachen op hun pad naar een droomhuid. Dat ze openstaan om hen te laten begeleiden op topniveau en dat ze samen met haar een traject starten met gepersonaliseerde behandelingen. Binnenkort start Véronique een samenwerking met Skidna Benelux waarbij er aan de hand van een DNA-test een heel persoonlijk plan kan opgesteld worden omdat er geweten is wat er in de klant zijn of haar DNA vervat zit en met welke ingrediënten we aan de slag moeten, welke voeding van belang is,… Het werpt een blik op je toekomst en hierdoor kunnen we preventief werken.

The Glow Inn MRJLN Simply Say Marjolein

Voor welke behandelingen kan je in The Glow Inn terecht?

Naast de huidanalyse worden ook verschillende behandelingen aangeboden, die stuk voor stuk zorgen voor een mooie gezonde huid. Als Véronique echt moet kiezen dan gaat ze voor de ‘Genesis‘-behandeling. Hiermee kunnen de diepste huidlagen bereikt worden terwijl de huid op een hoogstaand niveau presteert. En je voelt er niets van, behalve dan het relaxerende gevoel.

Benieuwd naar de behandelingen die aangeboden worden? Neem dan zeker een kijkje op de website. Ik boekte alvast een ‘Cocoon‘ en ‘AquaGlo‘ momentje in. Alsook een sessie omtrent voedingsadvies met Véronique haar man!

The Glow Inn MRJLN Simply Say Marjolein

Mijn mening over The Glow Inn?

Ik wist niet waaraan ik me moest verwachten, maar ben zoveel wijzer buiten gestapt. De huidanalyse is meer dan gewoon een foto van de huid. Er wordt echt geluisterd naar jouw klachten, de huidige skincare routine, maar ook hoe je dagdagelijks in het leven staat (waterinname, fervent sporter of niet, eetpatroon, stress,…). Ik volg half en half een skincare routine zonder erbij stil te staan of dit nu wel de perfecte match is voor mijn huid. Nadien bleek dat er met mijn aanleg voor acné en couperose toch geen succesverhaal geschreven zou worden. Met de focus op dagelijkse twee maal reinigen en veel meer water drinken, gebruik ik mijn huidige producten op om nadien over te schakelen naar Mesoestetic. Niet omdat Véronique het allemaal zo mooi verteld, maar omdat ik echt geloof in de juiste producten voor elke huid. Er geldt ook geen enkele aankoopverplichting en dat is echt wel fijn. Ga naar huis en slaap er eens een nachtje over. Gooi geen producten weg, maar gebruik ze op en bekijk later de mogelijkheden opnieuw.

Persoonlijk vond ik mijn bezoek een enorme meerwaarde. Soms moet je eens met je neus op de feiten gedrukt worden of krijg je eindelijk een antwoord op bepaalde vragen. Tram 3 staat voor de deur, ik heb geen aanleg voor rimpels dus nu pakken we de rest aan zodat ik er eeuwig jong blijf uitzien zonder gebruik van botox en dergelijke 😉

Mochten we niet aan de praat geraakt zijn, weet ik niet of ik ooit zou stilstaan bij een huidanalyse. De huid is zoiets vanzelfsprekends, maar eigenlijk is dit helemaal niet zo. Dankbaar voor de ervaring en super benieuwd naar het vervolg!

PS. The Glow Inn heeft een tijdelijke actie waarbij een huidanalyse t.w.v. € 200 nu slechts € 50 kost. ’t is de moeite!

Logo Marjolein
Balesse_Logo

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics