GETEST: LíKAMI HANDBAG ESSENTIAL KIT

on 24 september 2019
Líkami Handbag Essential Kit D'hondt Interieur

Enkele weken terug kreeg ik via D’Hondt de vraag of ik enkele producten van Líkami wenste uit te proberen. Een van m’n fav interieurwinkels uit de omgeving, die zoiets aan mij vraagt: hell yeah! Ik kende het merk enkel via via, maar had het zelf nog nooit gekocht of gebruikt. Líkami is een Belgisch, of nog beter West-Vlaams beauty merk met een Scandinavische look & feel.

Testmodus aan: ✓✓✓

Na enkele dagen ontving ik thuis de ‘Handbag Essential Kit‘ met daarin een handcrème, lipbalm en toner/mist. Voor deze kit betaal je ongeveer zo’n € 64,00.

Voor diegene die me al even volgen en me echt kennen, kunnen met zekerheid zeggen dat ik 200% handcrème verslaafd ben. Niet enkel tijdens de winter, maar het hele jaar door smeer ik verschillende crèmes op mijn handen. Ik kan er ook helemaal niet tegen wanneer iemand met zijn/haar droge ‘pollen’ over elkaar wrijft. De gedachte alleen al bezorgt me goosebumps.

Back to business! In mijn handtas zit standaard een tube handcrème en ook op het werk staat sinds kort een potje te blinken. De handcrème van Líkami ruikt heerlijk, trekt snel in, voedt fantastisch goed en de verpakking is gewoon prachtig. Het enige wat me tegenhoudt om de crème mee te nemen on the go is het zware potje zelf. De crème is ook meer een liquide substantie waardoor de kans op ongelukjes reëel is. Been there done that 😉

Líkami Handbag Essential Kit Hand Cream D'hondt Interieur

Mijn beauty stash staat nog in babyschoenen waardoor ik bepaalde producten nog niet heb/had. Dat was het geval bij de ‘facial toner’ van Líkami. Wanneer ik nood heb aan een fris gevoel na een hele dag onderweg te zijn, is dit product echt een must-have. Dankzij de geur hoef je niet altijd een deo of parfum mee te sleuren. Natuurlijk kan je het ook gebruiken als afsluiter van je reinigingsritueel. Een multifunctioneel product dus!

Líkami Handbag Essential Kit D'hondt Interieur

De lip balm heb ik zelf niet uitgetest. De reden? Ik zit niet graag met mijn vinger in potjes om daarna iets aan mijn lippen aan te brengen. Misschien ligt het aan mij, maar dat is echt een no go. Mijn collega daarentegen is er laaiend enthousiast over. Niet enkel heeft het een lekkere smaak, de lip balm is ook nog eens extreem voedend. Ideaal voor de koude dagen die eraan komen of voor iemand die vaak last heeft van droge lippen.

Líkami Handbag Essential Kit D'hondt Interieur

Na het testen van deze kit en het lezen van allerlei andere reviews ben ik oa. ook benieuwd geworden naar de deo en haarproducten. Gelukkig staan de feestdagen bijna voor de deur!

Kende jij dit merk al?

logo MRJLN Simply Say Marjolein
Deze blogpost kwam tot stand door een samenwerking met D’Hondt. Meer informatie hierover staat in mijn disclaimer.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics