Pronails| Back to Basics

on 5 september 2015

Eerder schreef ik al een blogpost over de nieuwe (to die for) herfstcollectie van ProNails. Bij deze staat de vervolgpost ook online. Vandaag laat ik jullie zien hoe het kleurtje Back to Basics eruit ziet op de nagels.

Toen ik het pakketje opendeed, zat de nagellak in een super schattig zakje van ProNails. Ik heb het strikje zelfs niet opengedaan om schattige gehalte niet te verbreken. Er zat ook een folder bij waar de nieuwe collecties instaan. In elke collectie zitten er wel kleurtjes die ik zeker aan mijn verzameling ga toevoegen! Ik kon niet wachten om mezelf een manicure te geven zodat ik kon pronken met dit nieuwe kleurtje. Zo gezegd, zo gedaan!

Het voordeel aan deze nagellakjes is hoe snel ze eigenlijk drogen. Heb je maar vijf minuutjes tijd? Geen probleem, want na vijf minuten zijn je nagels al droog. Het blijft me keer op keer verrassen. Ik doe altijd twee laagjes, maar met deze kleur vond ik één laagje al dekkend genoeg. Het is een heel neutrale kleur, daarom ook ‘Back to Basics’, die je het hele jaar door kan dragen. De roodbruine, marsala kleur past perfect bij elke outfit. De investering is het dus zeker waard! ProNails blijft me keer op keer overtuigen om voor hun nagellakjes te blijven kiezen en ik heb het me nog geen enkele keer beklaagd!

back to basics

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics