Pronails| Clean Slate

on 19 oktober 2015
Ik blijf maar ProNails nagellakjes kopen en weet van geen ophouden! Het is gewoon zo leuk om elke week te kunnen veranderen van kleurtje. Deze keer kocht ik een donkerblauwe kleur ‘Clean Slate‘ uit de ‘Clear Mind’ collectie. Wil je (nog) alles lezen over deze collectie lees dan zeker mijn vorige blogpost.

Een donkerblauwe nagellak hoort gewoon standaard in je collectie, vind ik. Net zoals een zwarte, rode en een nude-kleurig lakje. Met deze vier kleuren red je het een volledig jaar! Sinds het opruimen van mijn lakjes heb ik geen zwart en rood exemplaar meer dus deze komen zeker op mijn verlanglijstje. Natuurlijk van ProNails, what else did you expect? Voor deze kleur heb je zeker twee laagjes nodig om aan de egale kleur te komen.

Mijn manicure-momentje is echt heilig voor mij. Ik kom helemaal tot rust bij het doen van mijn nagels (vijlen, lakken,..). Deze keer had ik zin in iets anders en koos ervoor om twee kleuren met elkaar te combineren. Ik wou een statement nagel én hoe kan dit anders dan met goud? Ik gebruikte de kleuren donkerblauw (clean slate), nude-tint (back to basics) en goud. Hierdoor komt het geheel nog niet te winters over.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics