PRONAILS| ELEVATE LIFE COLLECTION

on 19 maart 2017

“YES, een nieuwe ProNails LongWear collectie”, dacht ik toen het persbericht in mijn mailbox zat. De Elevate Life‘-kleuren staan in teken van zachte aardetinten en natuurlijke, eerlijke materialen. Geen felle en schreeuwerige lakjes, maar lichte, gewichtloze en verheven kleuren. Elegantie ten top!

Succesvolle en onafhankelijke ‘girlbosses’ staan centraal in deze collectie. Geen Angelina Jolie of Beyoncé, maar gewoon jij en ik.

Mij zal je weinig of nooit zien met accessoires zoals ringen, armbanden, misschien af en toe een ketting, dat wel. Wat me wel typeert, zijn mijn nagels die altijd tip top in orde zijn. Ik voel me net dat tikkeltje mooier, belangrijker en succesvoller wanneer mijn nagels perfect gelakt zijn.

Zo zie je maar, geluk zit soms in een klein hoekje.

De ‘Elevate Life’ LW-collectie bestaat uit 6 kleuren, waarvan ik er 3 ontving:

Frequent Buyer

mijn FAVORIET! Niet alleen voor de naam, maar de rosé gouden kleur past perfect bij mijn karakter. Alle nagels in dezelfde kleur = feestelijk, maar een statement nagel zorgt voor een klassevol effect.

Elevator Peach

Zin in een subtiele hint naar jouw zomergevoelens? Ga dan voor pastel peach op je nagels en je voelt je onmiddellijk zelfverzekerder dan ervoor. Ideaal in combinatie met ‘Frequent Buyer’, trust me. Ik loop er al een hele week mee rond 😉

Booking Confirmed

Fluo oranje is een brug te ver, maar met deze earthy oranje kleur laat je een indruk na om U tegen te zeggen. Voor mijn huid iets te flets, maar iemand met prachtig gebruinde handen zal hier fabulous mee staan

Meer over de overige kleurtjes:

  • Mani Monday: maandagen zijn niet langer deprimerend met deze pastelroze tint op je nagels

  • Drink Your Greens: eucalyptus groen is de verwijzing naar een gezond en gevarieerd eetpatroon dat aan de basis ligt van een mooi lichaam

  • Out Of Office: frisse witte kleur with a touch of parelmoer, elk lichaam heeft tijd en rust nodig om terug tot zichzelf te komen, stiekem droomt iedereen er wel van om hiervoor naar een parelwit strand te vertrekken.

prijs: €14,95

Go and be a girlboss!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics