Pronails| Heritage collection

on 9 december 2015

Vorige week schreef ik een blogpost over de ‘Iconic’-collectie van ProNails en vandaag pen ik iets neer over de Heritage‘-collectie. Deze nagellakjes liggen al een tijdje in de winkels, maar de tijd ontbrak me even om erover te schrijven. In deze post swatch ik ook twee lakjes van deze collectie.

De inspiratie voor deze lijn komt voort uit heel Europa (Poolse borduurwerken met bloemenpatronen, kerstprints uit Scandinavië, Schotse ruiten-motieven, Russische sjaals,…). Heel inspirerend én boordevol culturele elementen. Centraal in deze collectie staan twee donkere kleuren: koningsblauw en bordeauxrood, maar de mogelijkheden om deze te versieren zijn eindeloos. Een Portugese nagelartieste creëerde een unieke nail art waarvoor ze de ideale inspiratie vond bij de traditionele volkskledij van haar city. De foto’s die bij deze collectie horen, brengen het verhaal ook helemaal over. Ik voel me echt in de hogere kringen en waan me echt overal in Europa. Er zijn zes kleuren beschikbaar:

  • Highlands Heritage (groen)
  • Russian Rose (fuchsia)
  • Royal Retreat (bronzen glitters)
  • Yes Your Majesty (donkerblauw)
  • Folksy Frock (rood)
  • Blood Sisters (bordeaux)
heritage collection

Ik ben een enorme fan van deze collectie, in het bijzonder van de kleuren blood sisters en yes your majesty‘. Ze zijn zo warm en fashionable tegelijk, maar ook een perfecte match met mijn kleerkast. Perfect voor deze winters dus. Ik vind het ook enorm fijn dat ik ze met elkaar kan combineren. Mijn potje met de donkerrode nagellak is zelfs al bijna leeg.. Net zoals alle andere nagellakjes van ProNails ben ik nog steeds een grote fan. De snelheid van het drogen, het dekken, de borsteltjes,… Als je je ergens goed bij voelt, waarom stoppen?

Heritage collection

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics