Pronails| Irresistible Charm

on 15 januari 2016

De feestdagen liggen nu al even achter ons, maar mijn rode nagellak is het tonen waard. Rood en Marjolein zijn niet echt een goede combinatie. Ik heb, denk ik, geen enkel rood kledingstuk, buiten wat onderbroeken en bh’s natuurlijk. Alleen veroverde deze kleur van Pronails wél mijn hart.

Wanneer je week na week hetzelfde kleurtje op je nagels doet, weet je gewoon dat het goed zit. Irresistible Charm is een kleurtje uit de ‘Iconic’-collectie van Pronails. Er bestaan zoveel variaties op rood dat het niet altijd gemakkelijk is om de voor jou juiste tint te vinden. Bij mij is dit juist hetzelfde. Ik houd heel erg van warme en donkere tinten à la bordeaux, donkerblauw, zwart. ‘Irresistible Charm’ bevindt zich qua kleur een beetje tussen fel rood en warm rood. De perfect kleur om met Kerstmis te dragen, kijk maar hoe goed ik match met de Kerstman!

De voordelen van Pronails hoef ik allang niet meer op te sommen, want jullie hebben wel door dat ik een grote fan ben. Ik blijf toch wel verbaasd over de snelheid van het drogen. Nagels lakken is echt wel een koud kunstje geworden. – Draag jij graag rode nagellak?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics