PRONAILS| L.A. Juice Bar

on 15 augustus 2016

In deze post swatch ik enkele van mijn nieuwste nagellak aanwinsten. Allemaal zijn ze op en top zomers, want we kunnen wel wat extra zonnestralen gebruiken. De voorbije anderhalve maand kocht en kreeg ik enkele lakjes, waardoor er waarschijnlijk twee ‘Mani Monday’-posts zullen verschijnen. Are you ready?

Vandaag toon ik jullie vier kleuren uit de L.A. Juice Bar collectie van ProNails. Hun ‘feel good and healthy‘-collectie kwam uit in de lente, maar in combinatie met het zomerse weer versterken mijn summer vibes.

Pastels, you either love them or you hate them. Ik zit er zowat tussen. Bij andere mensen vind ik het meestal prachtig, maar zelf zal ik er niet vaak naar grijpen. De naam zegt het zelf al ‘Pastel Kiwi’, het is een muntgroene kleur. De eerste keer was ik niet volledig overtuigd, maar na een tweede testronde kwamen de vlinders al naar boven.

Pastel Kiwi

Over ‘Whatta Watermelon’ valt niet te discussiëren. Wat een top kleur! Deze behoort toch tot mijn top 5. Is het nu roze of rood of toch eerder iets ertussen? Ik ben er nog niet aan uit, but I’m loooooving it.

Whatta Watermelon

‘Be A Pineapple’ is een felgele nagellak. Mijn volledige hand zou ik er niet mee lakken, maar in combinatie met ‘Jungle Power’ is het 100% scoren. Van de vier lakt deze net iets minder.

Be A Pineapple

Last but not least, het mooiste khaki-lakje uit de geschiedenis, ‘Jungle Power’. Deze kan je het hele jaar door dragen en zelfs combineren met geel, nude en donkerblauw. Waar wacht je nog op?

Jungle Power

Mijn trouwe lezers weten ondertussen al dat ik een grote PN-fan ben dus de voordelen hoef ik niet meer op te sommen.

L.A. Juice collection -Welke kleur doet jouw hartje sneller slaan?

2 Comments

 • Reply Bertine

  Dit merk ken ik helemaal niet! Die mintkleur is echt geweldig!

  16 augustus 2016 at 21:56
  • Reply Marjolein

   Zeker eens een flesje van kopen 🙂 droogt super snel en blijft tot 6 dagen zitten!x

   16 augustus 2016 at 22:06

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics