Spring beauty essentials

on 15 mei 2016

De lente is al even in het land en dat begon ik vooral te merken in mijn beauty stash. Vrolijke geurtjes en kleurrijke flesjes kregen een plaatsje op mijn badkamerwand. Tijd voor enkele nieuwe favorieten!

Eind vorig jaar was ik een van de gelukkige blogsters die enkele producten uit de nieuwe DermaSpa-lijn van Dove toegestuurd kregen. Ik werd fan.. en ben dit nog steeds! De bodylotion en handcrème werden zelfs al opnieuw gekocht. Natuurlijk sprong ik een gat in de lucht wanneer een onverwachts Dove-pakketje me lag op te wachten. Binnenin zat hun nieuwste product, de DermaSpa Summer Revived. Een bodylotion met een natuurlijke, subtiele zelfbruiner. Dat vroeg om een uitvoerige testfase.. tot de tube leeg was.. oeps! Dat zegt genoeg, denk ik.

Dove

Mijn vriend gaf me een tijdje terug dit toppertje van Marc Jacobs. Ik kon me gelukkig enkele weken inhouden, maar sinds het mooie weer van de afgelopen dagen moest en zou ik het gebruiken. Als ik een algemene omschrijving van de geur zou moeten geven, dan kan ik maar op 1 woord komen en dat is: snoepjes!

Marc Jacobs

Als iemand me laat kiezen tussen een bad en een douche, dan kies ik met 150% overtuiging voor een douche. Niet voor het milieu, maar gewoon omdat ik het leuker vind. Nu mijn douchegel op is, was het eens tijd voor iets nieuws en voor ik het wist, was het daar. De ‘silk mousse‘ van Nivea, in drievoud dan nog wel! De creme care, creme soft en creme smooth zullen mij afwisselend mogen vergezellen zodat ze uitvoerig uitgetest kunnen worden. Van de geur ben ik alvast fan! Dat kan ook moeilijk anders bij Nivea.

nivea silk mousse

– Welk product mag deze lente niet meer uit jouw badkamer verdwijnen?

1 Comment

  • Reply http://www./

    I’m planning on making up flyers for my neighborhood and probably a mile or two radius and simply driving by and putting them in the mailboxes instead of trying to figure out eveyones address and paying to mail them. . Is this illegal?.

    1 maart 2017 at 05:30
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geverifieerd door ExactMetrics