UITBREIDING VAN MIJN PARFUMCOLLECTIE – DEEL 4

on 10 april 2019
MRJLN simply say Marjolein parfumcollectie deel 4

Sinds de laatste update over mijn parfumcollectie zijn er alweer enkele pareltjes bijgekomen. Tijd voor een nieuw overzichtje dus! In tussentijd heb ik -raar,maar waar- ook afscheid genomen van enkele lege parfumflesjes. Ik kan me eerlijk gezegd niet meer herinneren of dit überhaupt al eens voor gevallen is. #blozendekaakjes

JIMMY CHOO

De Jimmy Choo familie breidde zich onlangs uit met twee nieuwe geurtjes.

Jimmy Choo Floral‘: ontdekte ik op de press days van A Luxury Approach. Tijdens hun events zijn er altijd verschillende parfums te ontdekken en meestal vind ik mijn ding daar wel tussen. Deze eau de toilette zat helaas niet in de goodiebag, maar ontving ik eerder deze week gewoon thuis. Happy kiddo over here!

Parfumcollectie jimmy choo floral

Jimmy Choo Fever‘: stond al op mijn lijstje sinds juni vorig jaar. Eind 2018 verbleef ik rond Boxing Day in Londen en dan zijn de kortingen op fragrance gift sets echt om U tegen te zeggen. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ging toen naar huis met drie verschillende dozen in mijn koffer. Oeps! De Fever behoort tot mijn favorietjes dus zuinigheid alom.

  • topnoten: grapefruit – lychees – pruim
  • hartnoten: vanillebloem – vanille orchidee – jasmijn – oranjebloesem
  • basisnoten: benzoine – tonkaboon – sandelhout – koffie – hazelnoot – vanille
Jimmy choo fever parfumcollectie

LANCÔME

Met de geuren van Lancôme heb ik een speciale en emotionele band waardoor ze toch een vaste waarde vormen in mijn parfumcollectie. Op het laatste event van #coucoulancôme werd hun nieuwste parfum aan ons voorgesteld, nl. ‘La vie est belle en rose‘.

Aan de verpakking en het flesje is er eigenlijk bijna niets veranderd, zo blijft het duidelijk dat deze ook tot de ‘La vie est belle’-lijn hoort. Deze keer werd er niet met een reliëf gewerkt, maar als je goed kijkt, valt de colorblock op.

  • topnoten: bergamot – rode vruchten – rozen – pioenen
  • hartnoten: boeketje verse bloemen
  • basisnoten: iris

Waar de andere ‘La vie est belle’ geuren redelijk sterk zijn, brengt deze een iets jeugdigere en frissere vibe met zich mee. Ideaal voor de komende lente- en zomerdagen!

Lancôme la vie est belle en rose parfumcollectie Lancôme la vie est belle en rose parfumcollectie

MARC JACOBS

Het grootste deel van mijn parfumcollectie bestaat uit de geurtjes van Marc Jacobs. Het merendeel zijn vrolijke en alledaagse geurtjes die er ook nog eens super #pictureworthy uitzien. In Londen kocht ik oa. ook de gift set met ‘Daisy Love‘, een geurtje dat 100% Marc Jacobs uitstraalt. Momenteel staat deze nog mooi in de kast te wachten tot er een plaatsje op het rekje met parfums vrijkomt.

  • topnoten: gekristalliseerde, gele bosbraam
  • hartnoten: daisy bloemblaadjes
  • basisnoten: kasjmiermusk – drijfhout
Marc Jacobs Daisy Love

Soms gebeurt het weleens dat ik een geurtje opnieuw koop wanneer mijn flesje leeg is, net zoals bij ‘Marc Jacobs Decadence‘ het geval was. Mijn eerste flesje (30ml) kreeg ik enkele jaren geleden voor mijn verjaardag en ik was er ongelooflijk zuinig op. Decadence is een heel ander type geur en flesje dan we van Marc Jacobs gewoon zijn. Naar mijn gevoel ruikt het enorm naar snoepjes, iets wat ik moeilijk kan weerstaan.

  • topnoten: sappige Italiaanse pruim – goudkleurige saffraan – iris
  • hartnoten: Bulgaarse roos – iriswortel – jasmijn sambac
  • basisnoten: amber – vetiver – papyrushout
Marc Jacobs Decandance parfumcollectie

Wat is jouw geurtje voor dit seizoen?

logo MRJLN Simply Say Marjolein
Caudalie Vinopure MRJLN Simply Say Marjolein

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics