Birthday| Wishlist

on 26 juli 2016

Nog een week, 7 dagen, ontelbare uren en minuten,… Kan je het al raden wat er dan te doen is? Een kleine tip. Het is feest! Ik word 23 en wil het nu al van de daken schreeuwen.

Mijn verjaardag, daar kijk ik weken (neen, maanden) op voorhand al naar uit. Het is nu eenmaal zo, ik verjaar graag en steek het niet onder stoelen of banken. Misschien verandert dat nog naarmate er meer jaartjes bij komen. But for now, let’s celebrate!Bij elke verjaardag hoort een goed doordachte wishlist, want ik krijg nu eenmaal niet zo graag geld. Het zien en uitpakken van alle cadeautjes en kaartjes brengt deze dag naar een hoogtepunt! Geld is -volgens mij- ook helemaal niet Instagram waardig. #bloggerslife

Wishlist CKS Fashion

Met CKS kan je altijd scoren bij mij. De nieuwe collectie is er eentje met veel eye catchers en daar houd ik wel van! Van de nieuwste items die nu al online staan, koos ik enkele van mijn favorieten. Veel kleur, maar dat kan mijn kleerkast zeker gebruiken.

vlnr: blouse Kenzieblouse Edgarcardigan Leanajas Kirstenculotte Ilan (broek Kadenjurk Lordy)

Wishlist parfum

Met Kerst kreeg ik mijn allereerste eau de toilette For Her van Narciso Rodriguez en I’m hooked! Het is de eerste waarvan ik na 6 uur nog kan zeggen welke ik die dag aanheb. Mijn vorig flesje is helaas al leeg, een reden temeer dus om deze aan de wishlist toe te voegen.

Wanneer er staaltjes parfum in een tijdschrift zitten, ben ik de eerste om ze te testen. De goedgekeurde staaltjes spaar ik om mijn collectie uit te breiden. Zo leerde ik Poudrée‘ (Narciso Rodriguez) kennen. Het is een eau de parfum, dus iets zwaarder, maar tijdens de winter draag ik dat wel graag.

Hetzelfde geldt voor Daisy Dream van Marc Jacobs. Mijn flaçon is leeg, maar is zeker terug welkom! Ik ben de trotse eigenares van 4 verschillende parfums van M.J.: Daisy Dream, Daisy Eau So Fresh, Decandence en Daisy Dream Forever. Misschien ben ik toch wat verslaafd?

Birkenstock wishlist

Sinds vorige zomer ben ik totally in love met de Arizona-modellen van Birkenstock. Ze zijn modieus, praktisch en ideaal voor iemand met steunzolen. In de zomer is het niet altijd gemakkelijk om steunzolen te dragen, want die passen niet in mijn sandalen,… Op dit moment heb ik al een paar witte en zwarte, maar er is nog ruimte in mijn kast voor bovenstaande kleuren (goudzilverblauw).

Wishlist

Andere items op mijn wishlist zijn: Nike sneakers (Level One Footwear), agenda 2016 – 2017 (What’s In A Bag), Marc Jacobs horloge, Pan Am seizoen 1 en Pronails nagellak Gotta Goji.

-Wat zou jij graag krijgen voor jouw verjaardag?

3 Comments

 • Reply http://www./

  Reviewed on: November 30, 2012hot dog hit the spot We were looking for something fast, but also good. A good place for a above average dog. The menu offered a lot to pick from. A good place for a quick lunch.

  18 januari 2017 at 09:30
 • Reply Hilde

  Heerlijk is dat hè? Lijstjes maken! Ik ben benieuwd naar het geurtje die je omschrijft! Alvast een hele fijne verjaardag! ( met mooie cadeautjes 😉 )

  28 juli 2016 at 10:26
  • Reply Marjolein

   Mijn eerste cadeautje is vandaag toegekomen! Ik moet alleen nog enkele dagen wachten op het open te doen 🙁 Gelukkig weet ik al wat het is 😉 Bedankt Hilde! Je bent ook officieel de eerste die een reactie op mijn nieuwe blog gepost heeft! Xx

   28 juli 2016 at 11:40

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics