DAGBOEK MRJLN: MAART 2018

on 3 april 2018
dagboek mrjln maart 2018

Minuten, uren, dagen en maanden vliegen voorbij zonder dat we goed en wel beslissen. Vooraleer we naar het volgende hoofdstuk gaan in dit jaar, blik ik in de rubriek ‘dagboek MRJLN’ nog even terug naar maart 2018. Het is al even geleden dat er nog een nieuwe blogpost verscheen, maar bij deze ben ik 100% terug back in blogging business!

 WINTERS ROZE

Ik haat de winter en de winter haat mij. Laagjes over elkaar aandoen, dikke truien, muts, handschoenen,… om dan nog maar te zwijgen over de winterjassen waarin je niet te koud wilt hebben, maar toch nog elegantie uitstralen. Mission impossible voor Marjolein. Deze winter ging ik af en toe eens voor een kleurtje naarmate de lente naderde. Eind februari kocht ik op het laatste moment nog een roze wollen trui bij Sissy-Boy aan -60% en ik weet zeker dat er nog enkele mijn voorbeeld gevolgd hebben. Ik kan ze helaas niet verdragen om mijn bloot vel, dus moet er telkens iets met 3/4 mouwen en een kraagje onder aandoen. Super leuk in combinatie met een witte blouse, statement ketting, boyfriend jeans (SS18 CKS Fashion) en een paar UGG’s of witte/roze sneakers. Ook kocht ik een nieuwe horloge van Marc Jacobs (toppertjes!), ontving ik een paar oorbellen van Pilgrim en testte de Holographic Collection van BE Creative Make-Up. Op vlak van oorbellen is dit echt wel heaven voor mij, niet te duur en goed van kwaliteit!

MRJLN DAGBOEK MAART 2018

UITWAAIEN AAN ZEE

De zon en aangename temperaturen lieten op zich wachten, maar vanaf het moment dat ze tevoorschijn kwam, sprong ik in de auto richting de kust. Dat is het voordeel van rond Brugge te wonen. De ene keer ging het richting Knokke waar we genoten van een ijsje bij Glacier de la Poste, een koffie om op te warmen bij Bonjour en om de middag af te sluiten, kocht ik nog een pyjama bij Oysho. Zo content dat deze winkel eindelijk in België zit!

MRJLN DAGBOEK MAART 2018MRJLN DAGBOEK MAART 2018

In maart trok ik ook twee keer naar Oostende om te dineren, waarvan de eerste keer bij ‘El Mariachi‘ en de tweede keer bij ‘Jilles Beer & Burgers‘. Voordien zakten de bf en ikzelf eerst nog af naar Histoires d’O voor hun overheerlijke frambozen mocktail!

El Mariachi is een echte aanrader voor als je eens gezellig Mexicaans wilt gaan eten in Oostende. Ze hebben een uitgebreide no nonsense kaart, vriendelijke uitbaters en wanneer het wat drukker is, zal de sfeer er voor 100% inzitten. Ik kreeg spontaan zin om de hele avond in het Spaans te babbelen.

dagboek mrjln maart 2018 Histoires d'O Oostende Mocktails Datenight

PASEN 2018

Op Pasen zelf lag ik met een jetlag in de zetel, maar gelukkig werd ik op voorhand al voldoende verwend zodat ik toch van deze chocolade-feestdag kon genieten. Zo ontving ik van Neuhaus een doos met 15 handcrafted easter eggs waarvan die met kers echt om te smullen waren! Het water loopt me alweer in de mond als ik eraan denk.

Ook de Godiva paashaas wist de weg naar mijn voordeur te vinden. Van hem ontving ik het mooiste paasei-doosje ever met daarin een assortiment van een 20-tal paaseitjes.

PS. Alle paaseitjes waren al op vooraleer het Pasen was. Het moet allemaal maar zo lekker niet zijn #snoepkont

MRJLN DAGBOEK MAART 2018dagboek mrjln maart 2018 Godiva chocolates Easter

UTRECHT

Na het behalen van mijn diploma, was het een droom van me om een job uit te oefenen waarbij ik veel naar het buitenland ‘moet’. En voila, we zijn nu drie jaar verder waarvan ik al een jaar vast aan het werk ben in een omgeving waarin mijn droom werkelijkheid wordt. Reizen dat is fantastisch, maar als ik eerlijk ben dan heb ik voor elke trip enorm veel stress, want daar sta je dan alleen in een internationaal gezelschap. Het hoort bij het leven en hopelijk kan ik binnen enkele maanden de stress compleet van me afzetten. Maar goed, terug naar het reizen. Een weekje vooraleer ik naar #NewYorkCity vertrok, vertoefde ik nog twee dagen in Utrecht. Na mijn vorige worktrip in deze stad was ik helemaal verkocht! Weet je nog waarom?

Volgende werkgerelateerde trips gaan naar Farnborough (UK), Utrecht en Monaco! Best dat ik onlangs een set nieuwe valiezen gekocht heb 😉

dagboek mrjln maart 2018 Utrecht worktrip

SOMS BLIJVEN DROMEN DROMEN

‘Als ik ooit trouw, dan wil ik lang haar hebben’, loop ik al mijn hele leven te verkondigen. De laatste keer dat ik ‘lang’ haar had, was in het 1ste middelbaar. Maar nu ging ik er echt voor gaan, ik moest en zou die 25 cm doneren aan Think Pink. Er bestond geen twijfel over.. Tot op het moment dat mijn iets langer dan schouderlengte was. De fut was eruit, ik zag er terug 16 jaar uit. De schaar erin en nu is het weer van #shorthairdontcare, want eerlijk ik sta veel beter met een korte coupe! Dat doneren, dat zal er ooit wel nog eens van komen. Eerlijk.

dagboek mrjln maart 2018 kapper

NEW YORK

Een van de allermooiste moment was toch wel een weekje verlof. Gewoon puur genieten. Van het alles, de drukte, de culturele verschillen, het shoppen, … Noem maar op! Er komt nog een aparte blogpost over de citytrip zelf waarin ik enkele leuke tips met jullie deel.

Het allerleukste moment van mijn reis was toch wel het terugzien met mijn Amerikaanse hostsis. We verbleven in 2015 allebei in hetzelfde gastgezin in Spanje en trokken er ook samen op uit naar Sevilla. Speciaal voor mij kwam ze voor enkele uurtjes naar New York. Puur genieten, maar dat had ik al gezegd 😉

Bedankt mommy & daddy dat ik nog een keertje een volwassen blok aan jullie been mocht zijn ;-)!

dagboek mrjln maart 2018

Ik kocht en beleefde nog zoveel mooie dingen, maar kan onmogelijk alles in the picture plaatsen. Daarvoor mag je me altijd volgen op Instagram en Facebook. Subscriben op www.mrjln.com is vanaf nu ook een optie!

Wat was jouw leukste herinnering van maart 2018?

MRJLN logo
Motog6 Motorola MRJLN Simply Say Marjolein

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics