DAGBOEK MRJLN: OKTOBER 2017

on 26 november 2017

November is al bijna voorbij en ik moest nog mijn dagboek van oktober publiceren. Pas op zo’n moment besef je dat de tijd echt veel te snel gaat. Zowel op werk, blog en privévlak worden er zoveel kansen in mijn schoot geworpen dat ik soms vergeet om eens ‘neen’ te zeggen. De vloek à la 2017 zeker? 

BE CONFIDENT

Tot voor de zomer plaatste ik nooit een foto van mijn gezicht op Instagram. De reden? Te weinig zelfvertrouwen. Maar dat heeft ook een effect op mijn blog. Op events werd ik nooit herkend, pas wanneer ik mijn naam zei, ging er een lichtje bij de mensen branden. Tijd voor verandering dus! Ik moet zeggen dat ik er de voorbije maanden toch in geslaagd ben om enkele foto’s van mezelf online te zetten. Impulsief zal het nooit gebeuren, maar ik begin het al wat meer los te laten dan vroeger. Dankjewel allemaal voor de talrijke lieve reacties ♥

MRJLN - dagboek oktober

MRJLN

FLOWER GIRL

Ik heb niets liever in huis dan verse bloemen. Frisse kleurtjes die een grijze dag onmiddellijk aangenamer maken. Hiervoor ga ik niet wekelijks naar de markt, maar wel naar Albert Heijn. Ze beloven dat de bloemen 10 dagen mooi blijven en dat is ook de realiteit. Vaak zijn er ook acties waardoor je twee boeketjes voor nog geen €7 kan kopen. Een win-win-situatie dus!

ALBERT HEIJN

JIMMY CHOO ROSE GOLD EDITION*

Ik hoor jullie al denken: ‘Weer een nieuwe parfum?!’. Inderdaad, ik werd verwend met de nieuwste parfum van Jimmy Choo, Rose Gold Edition. Nog meer, het is een limited edition! Voor diegene die de originele Eau de Parfum ‘Jimmy Choo’ hebben, kan dit wel een aanrader zijn. Het is een intensere variant erop. De flaçon is een mix tussen vintage glamour en moderniteit (zwarte dop).

top: gekonfijte sinaasappel tijgerorchidee

hart: karamel

basis: sandelhout, patchoeli uit Indonesië

JIMMY CHOO ROSE GOLD EDITION

FOODIES IN ANTWERPEN

Net zoals in juli vertrok ik samen met Fairygodmotherr naar Antwerpen. Tijdens zo’n uitstap staat vooral eten centraal. De blogpost van deze dag komt zeker nog online, maar mijn #breakfastpicture van bij Butchers Coffee kon ik jullie toch niet onthouden?

Om de zoveel maanden zijn er wel enkele nieuwe foodspots bijgekomen in ’t Stad waardoor we nooit in herhaling vallen. Behalve dan bij Hoeked Doughnuts. Laat het ons een zwakke plek noemen 😉

Stay tuned for more food!

BUTCHERS COFFEE

KUSMI TEA IN BRUSSEL

Ook op vlak van events was oktober een drukke maand, waaronder ook de opening van de Kusmi Shop in Brussel. Al die kleuren, geuren en smaken staan voor mij gelijk aan #teaheaven. Deze avond werd ook hun nieuwste witte thee voorgesteld. Heerlijk!

We werden er ongelooflijk verwend met bagels én een uitgebreide beauty treatment van Caudalíe. What’s not to like? 

KUSMI TEA BRUSSEL dagboek mrjlnKUSMI TEA BRUSSEL dagboek mrjlndagboek mrjln caudalíe

Wat is jouw favoriete maand van het jaar?

Veritas GiftGuide notitieboekje

1 Comment

 • Reply Josefien De Bock

  Je bent een superknappe jongedame dus ik ben heel blij dat je nu wat vaker foto’s van jezelf post. Je hebt ook een hele leuke, inspirerende stijl.
  Ik ben ook fan van de AH-bloemetjes! Veel goedkoper dan in de bloemenwinkel en inderdaad, ze blijven écht lang goed!
  Wat een leuke maand was oktober zeg! Ik begrijp dat, geen neen kunnen zeggen 😉 Maar inderdaad, soms snak je dan ook eens naar wat rust hé!
  Maak er een fijne december van! x

  27 november 2017 at 22:13
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics