DAGBOEK MRJLN: SEPTEMBER 2017

on 5 oktober 2017
DAGBOEK MRJLN SEPTEMBER 2017

September ligt alweer enkele dagen achter ons, maar ik krijg nog steeds happy feelings wanneer ik eraan terugdenk. Het ‘normale’ leven kwam weer op gang en er stond nog wat vakantie op de planning. Omdat ik tijdens de zomermaanden, maar enkele dagen verlof genomen had, snakte ik nu echt naar meer (veel meer). Laten we een kijkje nemen in de vernieuwde ‘Dagboek MRJLN’-rubriek met als eerste post een throwback naar september 2017.

FOODIE FOR LIFE

Sinds kort fietsen de Deliveroo boys (& girls?) ook in Brugge rond! Ik werk zelf in het centrum, maar soms heb ik gewoon geen tijd om iets te halen. Op zo’n moment komt dit natuurlijk goed van pas. In de Ezelstraat ontdekte ik nog niet zolang geleden BOHIO, maar de tijd ontbrak me om er eens heen te fietsen. 3 keer raden wie er ook via Deliveroo levert? Juist ja!

Mijn bestelling was niet meer volledig voorradig, dus belden ze mij op om dit te melden en werden er enkele suggesties gedaan. TOP service!

Bohio Brugge Deliveroo

Zaterdag 9 september trok ik samen met Nikki naar het festival eat! BRUSSELS drink! BORDEAUX. Onder leiding van chef Bruno Antoine en de “watersommelier” Vicky Corbeels volgden we een bistronomische workshop TCHIN VITTEL waarin we verschillende snijtechnieken onder de knie moesten krijgen.

Na de inspanning komt de ontspanning en in dit geval was het een heerlijke picknick. Oh my god, dit brood was het lekkerste brood dat ik ooit al gegeten heb! Alle credits gaan hiervoor trouwens naar Renard Bakery.

EAT! Brussels. Tchin Vittel

Een reis naar Spanje is voor mij niet compleet zonder paella de mariscos, tortilla en patatas bravas y aioli gegeten te hebben. Op een terras in de zon, met de lokale bevolking rondom mij. Zaaaalig! Ik ben helemaal klaar om naar Spanje te verhuizen.

paella

SHOPAHOLIC GONE MAD

Ik zou mezelf niet zijn, moest ik vorige maand niets gekocht hebben. Naast mijn fulltime job, werk ik soms nog eens een extra dag in de CKS conceptstore in Brugge. (Allen daarheen!)

Soms mag ik mezelf al eens belonen en dat deed ik deze keer met een nieuwe mantel, rok en trui. Voor mijn verjaardag had ik een cadeaubon gekregen die zeker goed van pas kwam. Ik zie zelfs dat de mantel en rok met panterprint online niet meer te verkrijgen zijn.

CKS FASHION CKS FASHION

DISNEY GIRL OVER HERE

Dat ik van Disneyland houd daar maak ik geen geheim van. Enkele dagen terug ging ik er voor de 17de keer naartoe en ik zou zo opnieuw vertrekken als het kon. Voor de eerste keer sinds de opening van de Ratatouille attractie ben ik erin geslaagd om een zitje te bemachtigen. Vaak moet je er tot 90 minuten aanschuiven – zelfs met fastpass – en die tijd loop ik liever wat meer rond in het park zelf.

FENOMENAAL! Ik kan geen beter woord bedenken om de attractie te beschrijven. Echt een aanrader voor jong en oud.

Ratatouille Disneyland

IN MY HEART I’M A SPANISH GIRL

8 jaar geleden startte ik met het studeren van de Spaanse taal en tot op vandaag ga ik nog steeds trouw naar de avondschool. Daarnaast woonde ik 4 maanden bij een Spaans gastgezin en liep ik stage op de toeristische dienst van Toledo. Ook mijn bachelor paper ging over Spanje. Ondertussen heeft het land mijn ♥ gestolen en telkens wanneer ik er terugkom, laden mijn batterijen vanzelf weer op.

Meer over mijn laatste tripje in een andere blogpost, maar een foto kan ik wel al delen.

Cantabrië Hopelijk wordt oktober net zo’n geslaagde maand!

Wat is jouw leukste herinnering aan september?

smartphoto x 101muurstickers

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics