Weekend| Book launch – Madam Bakster

on 27 maart 2016

Vorig weekend stond volledig in het teken van events en medebloggers. Een officiële boeklancering van Evi Renaux en een guiltfree high tea met Madam Bakster! Lees je mee?

Zaterdag 19 maart was ik uitgenodigd op de book launch van ‘Life on Sneakers‘, written by Evi Renaux. Ook wel gekend als blogster op Rue No. Ik sprak af met Ines en Pauline, zo werd de rit naar Tielrode veel aangenamer. We werden door Evi ontvangen in B&B De Arck, een B&B met drie prachtige kamers en een magnifieke tuin. Met een klein hart kwamen we toe, niet wetende wat te verwachten. Wat we wel wisten, was dat het een boek met een serieus onderwerp is. Stof om over na te denken en om even stil te staan bij het leven. Op die bewuste zaterdag werden we in het boek gezogen door de belevingstour doorheen het boek. We gingen van kamer naar kamer, van hoofdstuk naar hoofdstuk.

Samen met diezelfde Pauline was ik zondag een van 15 genodigden op een guiltfree high tea van Madam Bakster. Dit gezellig (& lekker) onderonsje ging door in de Peaberry Coffeebar te Gent. Lekkere desserts moeten niet altijd vol geraffineerde suikers, dierlijke producten en artificiële ingrediënten zitten. Dat bewees Laura, aka Madam Bakster voor de volle 200%! Blogsters, taart, koffie en thee. Dit zijn de kernwoorden die nodig zijn om een perfecte zondagmiddag te omschrijven. Benieuwd?

Bestel dan zeker eens de avocadotaart! Om vingers en duimen van af te likken.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics