BALESSE LOPPEM: HET DNA VAN TAMARA

on 24 maart 2021
Balesse_Logo

In deze blogpost laat ik jullie kennismaken met Balesse en de immer charmante eigenares Tamara. Nog voor de opening van haar boetiek in Loppem waren we al aan de praat geraakt op Instagram. Ik had toen nog geen flauw idee over de stijl en het karakter van Balesse. Wist ik het maar op voorhand hoeveel moois er bij haar in Loppem te vinden is…

Mijn eerste bezoekje kwam er pas een tweetal weken na de opening, maar al vanaf de eerste seconde wist mijn modehart dat Balesse hoog op mijn lijstje zou komen te staan.

De 30-jarige Tamara is een jonge vrouw met het hart op de juiste plaats, an incredible sense of fashion en een gedrevenheid om U tegen te zeggen. Balesse, haar tweede kindje, uit de grond stampen, is een kinderdroom die in vervulling gaat. De omstandigheden konden uiteraard beter, maar Tamara is positief en weet dat ze – eenmaal Miss C uit onze levens verdwenen is – (bijna) alles aan kan.

Balesse – Armeens voor ‘mijn kindje, mijn liefde’. Het koosnaampje van Tamara haar vader speciaal voor haar. Balesse – haar hart, ziel en passie.

Balesse collage

Met een achtergrond in de opleiding ’Patroon & Mode’ en haar jarenlange ervaring in de verkoop ben je bij Tamara echt wel aan het juiste adres. Ze is een krak in het maken van sterke combinaties, weet je volledig op jouw wenken te bedienen en is goudeerlijk op een spontane manier. Trust me, bij Balesse ga je niet buiten met een miskoop. Alle kledij wordt op voorhand ook door verschillende types vrouwen doorgepast zodat er voor elke happy, leuke, bewuste vrouw wat wils is.

Balesse collage

BALESSE …

legt de focus niet op merken, maar op de DNA van kameleon Tamara en haar passie. Sporty chic? Sexy vrouwelijk? Classy? You name it en Tamara vindt het voor jou in een ongedwongen sfeer. Vrouwen zelfvertrouwen geven met de juiste outfit, een goeie babbel en in de toekomst een lekker tasje koffie, daar draait het om bij Balesse. Natuurlijk is er een sterke basis wat merken betreft, maar je goed voelen in een kledingstuk is toch véél waardevoller dan de naam op het etiket?

Balesse collage

Naast alle bovengenoemde troeven, vermeld ik ook nog graag even een praktische troef! Geen eindeloze zoektocht naar een parkeerplaats, maar er is gewoon parking voor de deur. Tijdens een regenbui heeft jouw aankoop in die prachtige luxueuze verpakking geen kans om nat te worden 😉

BALESSE …

heeft als doel om een vaste waarde te worden voor haar fanclub in Loppem én omstreken. Mij mag ze alvast tot de kern van de fanclub rekenen.

Adres: Guido Gezellelaan 2, 8210 LoppemLogo Marjolein
Boetiek Lireina Zedelgem MRJLN Simply Say Marjolein
The Glow Inn MRJLN Simply Say Marjolein

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics