Brugge| Level One Footwear

In elke stad heeft iedereen wel zijn of haar favoriete lunch- en shopadresjes. Bij mij is dat natuurlijk niet anders! In deze blogpost neem ik jullie mee naar Level One Footwear. De naam zegt het zelf al, een schoenenwinkel mét webshop.

De eigenaars, Koen en Sabi, stampten elf jaar geleden hun eigen zaak in Brugge uit de grond. Hun concept bleek een succes te zijn, want op vandaag bieden ze zo’n 30-tal schoenmerken voor dames en heren aan. Merken zoals Adidas, Vans, New Balance, Bronx, Sperry, Replay,… maar ook minder gekende merken hebben er hun welverdiende plaats: No Name, Coolway, HEE!,.. Liefhebbers van torenhoge pumps of sandalen met hoge hak zal ik moeten teleurstellen, maar het grote aanbod van sneakers, vrolijke sandalen, espadrilles,… maakt volgens mij veel goed! Daarnaast vind je er ook horloges en zonnebrillen van Komono, fringes van Pinned by K, .. Kortom alles wat op dit moment hot is.

Ik ben er zowat mee ‘opgegroeid’, want de winkel lag vlak naast mijn middelbare school. Uren heb ik voor de etalage (en in de winkel) gestaan. En nog steeds wanneer ik in Brugge ben, neem ik er een kijkje. Lokale schoenenwinkels krijgen mijn voorkeur, vooral wanneer je je er echt welkom voelt. Ik heb zelf in de verkoop gestaan en apprecieer je het dan ook enorm dat er bij Level One een eerlijke service is. Hiermee bedoel ik dat ze altijd eerlijk zijn over een bepaald model en je nooit iets zullen opdringen. Ook geven ze telkens de juiste instructies mee over hoe je je aangekochte paar schoenen moet behandelen. Een winkel naar mijn ♥.

Mijn favorieten op dit moment zijn: gouden sneakers – Superga, boho sandalen – Replay, camel botjes – Monshoe.

Level One Footwear – Noordzandstraat 78 – 8000 Brugge – @levelonefootwear

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like