Event| De lievelingskleren van

on 28 februari 2016

Na veel teasing op Instagram en Facebook laat ik jullie nu heel graag de lievelingskleren van Enjoy The Little Pleasures zien!

Bij het horen van SKM hebben jullie waarschijnlijk niet echt een hippe, jonge winkel voor ogen. Ik kende de winkel niet, tot ik een uitnodiging in mijn virtuele brievenbus ontving. Enkele mails en een kapstok later stond ik dan in de winkel te Aartselaar. Om hun vernieuwde winkel en enkele nieuwe, jonge en hippere merken (Scotch & Soda, CKS, Supertrash,…) in de kijker te zetten, besloot SKM om hiervoor de hulp in te roepen van enkele bloggers. Op donderdagavond 25 februari werd een selecte groep bloggers verwacht op een nocture bij SKM. Dat was niet bij de deur, maar lieve Hanne bood aan om te rijden. Roadtrip: check! Awesome girls: check! Ik leerde Petra kennen en zag eindelijk Pauline nog eens terug. Er werd getetterd, veel getetterd en onderweg zagen we de welbekende, roze Tutu Chic auto. Eenmaal aangekomen in het verre Antwerpen, genoten we eerst van een hapje, een drankje en een supervriendelijk welkomstwoordje vooraleer ons om de kledij te storten. Natuurlijk hadden onze ogen de rekken als eens gekruist. De opdracht van de avond? Zoek een outfit bij elkaar. Ga hiermee op de foto en neem je twee favoriete stuks mee naar huis. Natuurlijk hoort er ook een blogpost bij. Na mijn zoveelste observatieronde door de winkel vond ik dan eindelijk mijn outfit!

Ik koos een redelijk basic outfit gewoon omdat ik er dan veel kanten mee uit kan. Basics heb je nooit genoeg! Het zwarte jasje (Supertrash) kan op oneindig veel manieren gecombineerd worden. Met het juiste paar schoenen erbij kan je heel casual / sportief gekleed zijn, maar de outfit kan ook heel sexy of elegant zijn. Een musthave in je garderobe dus. Een jeansbroek moet perfect zitten en op dit moment heb ik er slechts 1. In de collectie van Vero Moda vond ik dan eindelijk mijn tweede perfect zittende jeansbroek. Wat ik belangrijk vind aan een jeans, is dat het eentje is met een hoge taille en lange broekspijpen. Het was wel even zoeken naar de juiste maat. Waarom bestaat er geen universele maat voor broeken?! Het geheel werd gecombineerd met een witte blouse (CKS), ketting (CKS), witte sneakers (Adidas – Level One Brugge) en zwarte enkelboots (SPM).

SKM 2

SKM 3

SkM 4

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics