Event| Opening Primark Gent

on 15 augustus 2015

Voor wie het nog niet wist: de Primark in Gent is (eindelijk) open! Vriendin/blogster Charlotte en ikzelf waren erbij op 12 augustus om 9h30.

Dinsdagavond bleef Charlotte bij mij slapen omdat we de volgende dag uitgenodigd waren op de opening van de Primark in Gent. Al vanaf ons zestiende gingen we enkele keren per jaar naar de winkel in Luik. Meestal hadden we elkaar al een tijdje niet gezien dus die treinritten vlogen voorbij. Nu moeten we minder ver, maar ik hoop dat de Primarkdates zullen blijven. We waren beide nerveus, want het was ons eerste evenement als blogsters. Wat moeten we aandoen? Wie zal er nog zijn? Hoe moeten we ons gedragen? … Eenmaal aangekomen in Gent stonden de dranghekken al klaar, maar veel volk was er nog niet. Ik had meer verwacht, eerlijk gezegd. Gelukkig moesten wij niet in de rij aanschuiven. Al snel vonden we andere blogsters die ook een uitnodiging hadden. Rond 9h30 mochten we binnen. Spannend!

ontbijt

Er was een uitgebreid ontbijtbuffet voorzien. Alles zag er super lekker uit, maar ik hield het bij een glaasje fruitsap en een tas koffie. De koffie werd ingeschonken in een thermosbeker van Primark. Deze mochten we achteraf houden. Het was wat onwennig in het begin, want we wisten niet goed wat er van ons verwacht werd. Mochten we rondkijken of eerst ontbijten? Uiteindelijk volgden we het voorbeeld van enkele andere meiden: foto’s nemen, snuisteren tussen de kledij en al enkele stukken bij ons houden. Wat een ervaring om in een Primark winkel te zijn waar alles nog netjes hangt en waar alle maatjes nog aanwezig zijn! Ik vond het alvast hemels.

primania

Er was ook een rondleiding voorzien. Hierbij kregen we uitleg bij de verschillende afdelingen van de winkel. De vestiging in Gent bestaat uit 2 verdiepingen. Op de bovenste verdieping hangen de jassen, broeken, topjes, t-shirts, cardigans,… voor de dames. Ook heb je hier de beauty-afdeling en enkele kassa’s. Met de roltrap ga je dan richting -1. Hier heb je o.a. de mannenkledij, baby -en kinderafdeling, accessoires, schoenen, slaapkledij, ondergoed,.. De home-afdeling bevindt zich ook op dit verdiep. Momenteel verkopen ze spulletjes met een retrodesign. Een nieuw concept bij Primark is de ‘Primarket’. Het thema in dit concept is momenteel ‘Back to school’. Je vindt er pennenzakken, kleurpotloden, schriftjes,…

primarket

accessoires

home afdeling

Bedankt Primark & O Serieux om mij uit te nodigen! Ik vond het een super ervaring. Zo mogen er nog volgen 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics