FASHION| DRESS FEVER

on 6 september 2016

Kleedjes, kleedjes, kleedjes, .. Een kledingstuk waar ik enorm van houd en waar ik eerlijk gezegd ook wel goed mee sta. Liefst niet te tuttig en te aansluitend, maar tegen een stoere bloemenprint (met zwart) zeg ik zeker geen neen. De combinaties zijn vaak eindeloos en dat maakt het allemaal leuker! Ik schuimde enkele webshops af en maakte een #wishlist van mijn favorieten. Kijk je mee?

Ondanks het feit dat ik perfect capabel ben om mijn eigen kleedjes te naaien, vind ik het nog steeds even leuk om ze gewoon in de winkel te kopen. Bij Vero Moda vond ik twee kleedjes met bloemenprint (linksrechts) en een jeanskleedje. Binnenkort toch maar eens mijn virtueel winkelmandje vullen.

Veromoda Niet enkel Vero Moda deed mijn modehartje sneller slaan, neen, ook CKS Fashion en Topshop hadden daar een aandeel in!

Khaki doet het nog altijd goed in de herfst en winter dus investeer ik er graag nog eens in. Bij CKS vond ik een kleedje met 3/4 mouwen en rouches aan de armen. Bij hetzelfde merk, maar in de kindercollectie spotte ik een ander leuk jeanskleedje. Weliswaar eentje waar ik nog iets onder moet dragen, maar aan inspiratie geen gebrek! Dezelfde stijl heb ik ook al zien passeren in de lookbook van de dames dus #wishlisted!

Het kleedje uiterst rechts zag ik eerder al eens bij Topshop. Klassevol, tijdloos en met de juiste schoenen ook enorm sexy!

collage 2

-Draag jij graag kleedjes?

Love, Marjolein

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics