HUNKEMÖLLER: LOUNGEWEAR AAN EN ONTSPANNEN MAAR

on 18 juni 2018

Eind vorig jaar kreeg ik een loungewear setje van Hunkemöller opgestuurd. Ideaal voor de koude dagen en verschillende reizen. Met schaamrood op de wangen publiceer ik uiteindelijk deze blogpost. Persoonlijke redenen en uitstelgedrag resulteren in een veel te late publicatie, maar ik kan wel met zekerheid zeggen dat ik niet meer zonder kan! Gelukkig voor mij gaat loungewear niet snel uit de mode, dus jullie weten wat te kopen 😉

Ondertussen heeft mijn grijze velvet loungewear de multifunctionaliteit reeds bewezen. Hoe zalig is het niet om na een drukke werkdag in een comfy outfit te springen? Of na een stomende douche? Of gewoon tijdens een lange autorit of vlucht? Héél zalig, laat me jullie dat alvast zeggen!

Het zit standaard in mijn valies wanneer ik voor het werk op reis moet. Voor mij geen jeansbroeken en strakke t-shirts meer op een korte of lange vlucht, geef mij maar iets waardoor reizen echt aangenaam wordt. Combineer het op een leuke manier en niemand kijkt nog raar op 😉 Zelfs thuis zal je me niet snel in een ‘gewone’ outfit zien, tenzij ik iemand verwacht of ergens verwacht wordt. Gewoon omdat het kan en het heeft een ‘niets-moet-maar-alles-kan’-gevoel.

Mijn grijze velvet sweater had misschien een maatje groter gemogen, want ik ben zo iemand die graag in haar comfy truien verdringt. Een van de redenen waarom ik steevast naar dit pakje grijp, is de kap. Heerlijk om zo incognito mogelijk op je sletsen naar de brievenbus te lopen. Of om de postbode te groeten met een ochtendkapsel waarmee je liever niet teveel mensen onder ogen komt.

Hunkemöller Loungewear MRJLN Simply Say MarjoleinHunkemöller Loungewear MRJLN Simply Say MarjoleinHunkemöller Loungewear MRJLN Simply Say Marjolein

Dit zijn mijn favorieten voor de komende zomer!

Geef nu toe, elke vrouw heeft toch een feel good loungewear nodig?

Hunkemöller Loungewear MRJLN Simply Say Marjolein
(loungewear: roze velvetsweater eyesgrijze culotteshort embroidery)

Draag jij vaak loungewear?

MRJLN logo
Deze blogpost kwam tot stand door een samenwerking met Hunkemöller. Meer informatie hierover staat in mijn disclaimer.
plant your happiness cks fashion mrjln simply say marjolein

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics