HUNKEMÖLLER: WAT ALS JE VRIEND VOOR JOU SHOPT?

on 4 september 2019

Wat mijn kledingstijl betreft, komen mijn vriend en ik niet (altijd) overeen. Les goûts et les couleurs… Te wijd, te bomma-achtig, te kleurrijk, en zo kan ik nog even doorgaan 😉 Gelukkig trek ik mij daar niet al teveel van aan. Toen Hunkemöller mij vroeg om voor hen een blogpost te schrijven, wist ik onmiddellijk waar ik mijn inspiratie zou halen! Inderdaad, bij mijn vriend.

Mocht hij carte blanche krijgen om voor mij te shoppen bij Hunkemöller, wat zou hij dan kiezen? Ik kan hem redelijk goed inschatten op dat vlak, maar de vraag is natuurlijk of het matcht met wat ik mooi vind. Afgaand op zijn reacties wanneer we langs de etalage passeren, wist ik echt niet wat ik moest verwachten!

Zijn keuze was bijzonder snel gemaakt. Nog geen dag na mijn vraag zat zijn wishlist al in mijn mailbox. Dit bewijst nogmaals dat een man niet veel twijfelt over het hoe en wat tijdens het shoppen.

Ben je klaar? Tadaaaa!

Ik hield mijn hart al vast bij het openen van zijn mailtje, maar al bij al was ik aangenaam verrast door zijn keuze! Ik houd van comfy items met sexy of vrouwelijke details en dat vind ik in al zijn gekozen stuks terug. Good job!

 1. Zachte, roze fleece badjas
 2. Vrouwelijke bh met kanten details
 3. Lange bordeaux rode pyjama
 4. Korte bordeaux rode pyjama
 5. Kimono met bloemenprint
 6. en natuurlijk als laatste de zwarte jarretellen

Online lingerie of swimwear shoppen, is niet aan iedereen besteed. Sommige zaken moet je toch echt passen voor je de aankoop doet? Het is ook niet ecologisch verantwoord om al de miskopen te retourneren.. Gelukkig helpt Hunkemöller je graag om zo’n zaken te voorkomen. Bijna bij alle categorieën vind je een ‘hulp & advies‘ sectie. Ik ben ervan overtuigd dat je er zeker het antwoord op je vragen zal terugvinden.

Zou jij jouw vriend vertrouwen op de website van Hunkemöller? 

logo MRJLN Simply Say Marjolein
Floris Van Bommel Women colorful sneakers Violet Jurk Fibre Mood MRJLN Simply Say Marjolein

1 Comment

 • Reply Christl Geeraers

  Leuk gedaan en inderdaad mooie keuzes

  27 september 2019 at 13:07
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  You may also like