LIREINA: PLACE-TO-BE IN ZEDELGEM

on 7 februari 2021
Boetiek Lireina Zedelgem MRJLN Simply Say Marjolein

Een week geleden vloog de nieuwe rubriek ‘Maak kennis met…‘ online. 3 x hoera! Blijkbaar houdt Miss C ondernemende vrouwen niet tegen om hun droom achterna te gaan. Na ‘Sillie Boetiek‘ in Brugge, stel in jullie nu voor aan ‘Lireina‘ in mijn hometown Zedelgem.

Na de sluiting van mijn favoriete schoenenwinkel, kocht ik nog bitter weinig zaken in mijn dorp. Het stemt me dan ook ontzettend gelukkig dat er initiatief genomen wordt om opnieuw leuke zaken te openen. Succes Lindsay!

Ben je benieuwd naar de nieuwe hotspot Lireina? Lees dan zeker verder.

Vandaag ontmoette ik Lindsay voor de tweede keer in real life en haar persoonlijkheid is voor de volle 200% in de winkel terug te vinden. Vlot, speels en persoonlijk, zo omschrijft ze zichzelf en ik kan dit alleen maar beamen. Zelf ben ik van nature niet zo spontaan en sociaal, maar Lindsay laat me telkens op mijn gemak voelen waardoor je het gevoel hebt haar al jaren te kennen. Dat is net hetgeen ze enorm belangrijk vindt, mensen zich thuis laten voelen in haar omgeving.

Boetiek Lireina Zedelgem MRJLN Simply Say Marjolein

Een nieuwe uitdaging begint met een idee. Bij Linsday zat het idee al sinds februari ’20 in haar hoofd en net toen de plannen vorm kregen, ging alles op slot. Geen ideale situatie, maar bij de pakken blijven zitten, staat niet in haar woordenboek 🙂 De webshop en instagramkanaal kregen stilletjes aan meer vorm én naamsbekendheid. Ondanks Miss C maakte Lireina een heel mooie start en dat gaf haar het vertrouwen om verder te doen. Mode heeft Lindsay altijd geboeid en ze is – net zoals mezelf – altijd in the mood om te shoppen. Haar kindjes zijn ondertussen wat ouder en dat maakte de stap kleiner om er volledig voor te gaan. Een droom van en door haar, waar ze zich helemaal in kan uitleven.

De keuze om iets in Zedelgem op te starten, was snel gemaakt. Zelf diende ze vaak buiten het dorp te gaan om te vinden wat ze zocht, nl. een jonge, frisse, betaalbare outfit met goede kwaliteit. Lindsay bleef meer en meer op haar honger zitten en besloot op de koe bij de horens te vatten 😉 Met Lireina hoopt ze een oplossing gevonden te hebben voor de dames die allemaal buiten ons dorp gaan om te shoppen.

Boetiek Lireina Zedelgem MRJLN Simply Say Marjolein

In Zedelgem heb je niet één bepaald type vrouw en dat is net het fijne aan de collecties bij Lireina. De focus ligt op alle vrouwen die houden van een leuke outfit die hun stijl weerspiegelt. Een outfit waarin ze zich goed voelen en waarin ze graag rondlopen. Hoe beter je je voelt in je outfit, hoe meer zelfvertrouwen je hebt. Elke vrouw die buitengaat bij Lireina moet zich op en top voelen in wat ze gekocht heeft. De stijl van Lireina is onmogelijk in één hokje te stoppen, maar je vindt er een leuke mix van wat romantischere looks met wat stoerdere looks. De winkel is niet merkgebonden, maar de collectie weerspiegelt hetgeen Lindsay zelf leuk vind en blij van wordt. Momenteel verkoopt stuks ze van Kilky, Exquiss’s, Terra di Siena, CTN, Bluoltre, Noémie & Co, Alexandre Laurent… In de toekomst kunnen de merken altijd veranderen.

Boetiek Lireina Zedelgem MRJLN Simply Say Marjolein Boetiek Lireina Zedelgem MRJLN Simply Say Marjolein

Wanneer Lindsay groots mag dromen, dan droomt ze van een bloeiende zaak in het hartje van Zedelgem. Lireina, de hotspot waar elke modebewuste vrouw terecht kan voor haar outfit en gezellige babbel. Ik droom met haar mee!

Adres: Groenestraat 31.3 8210 Zedelgem
Boetiek Lireina Zedelgem MRJLN Simply Say Marjolein

Leuke, betaalbare stuks en de positieve vibes van Lindsay krijg je er gratis en voor niets bij!

Sillie Boetiek Brugge MRJLN
Balesse_Logo

1 Comment

  • Reply Lindsay

    Dank je wel voor zoveel lof Marjolein ! Je bent altijd welkom voor een babbeltje of bezoekje💋

    7 februari 2021 at 20:11
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geverifieerd door ExactMetrics