MARCH 23: IK KOOP BELGISCH

on 11 oktober 2019

Deze week is het de ‘Week van de Belgische Mode‘, hoera! Desondanks dat we een klein landje zijn, mogen we potverdikke wel trots zijn op wat we hier allemaal presteren. Daarmee doel ik niet enkel op sport- en culinair vlak, maar ook op vlak van mode. Enkele seizoenen geleden leerde ik via een collega het Belgische merk March 23 kennen. Ze had dit beter niet gedaan, want sindsdien heb ik mezelf al op enkele prachtexemplaren getrakteerd (sorry mama!) 😉

MARCH 23 – Exo Camoscio Pitonato Black

Mijn liefde voor mooie schoenen wordt groter en groter, maar ik word steeds kieskeuriger. Voor deze herfst en winter had ik twee modellen van March 23 op het oog die ik echt heel graag wou hebben. Enige voorwaarde was dat ze comfortabel moeten zijn. Mooi en comfortabel, twee woorden die niet altijd samengaan, maar bij dit merk heb ik er nog geen problemen mee ondervonden.

Een klein probleempje.. De modellen die ik op het oog had, bestaan in verschillende kleuren. Hoor je me al komen? Ik had keuzestress! Uiteindelijk ben ik voor de zwarte variant van de enkellaarsjes gegaan (safe choice, I know). In de winter draag ik nu eenmaal veel grijs en zwart waardoor de combinatiemogelijkheden ontelbaar zijn. Wat was er nu juist zo doorslaggevend dat ik voor de zwarte botjes ging? De bruine kleur was niet meer beschikbaar in mijn maat, hihi. Het lot heeft in mijn plaats de keuze gemaakt. Ik kocht ze trouwens bij Lilola in Brugge!

Telkens ik ze zie, denk ik ‘Damn those boots’ <3

shop the look

trui – H&M / smartwatch – Polar Ignite Rosé|Goud / ripped jeans – Zara (oud) / boots – March 23 / oorbellen – H&M

March 23 MRJLN Simply Say Marjolein March 23 MRJLN Simply Say Marjolein

March 23 – Kate CN Black Mix

Sneakers nemen sinds enige tijd het volledige straatbeeld over waardoor iedereen op zoek gaat naar nieuwere en gedurfdere exemplaren. Toen ik onderstaande black beauties zag, twijfelde ik geen seconde. Schoenen en broeken bestel ik niet graag online (moeilijk geval ;-)), dus ging ik op zoek naar een winkel die de zwarte sneakers verkocht. Ik vond ze bij Cosi Cosi in Antwerpen en haalde maar al te graag mijn bankkaart boven na het passen van de sneakers. Sindsdien draag ik ze bijna elke dag, zó goed zitten ze. Onlangs won ik op Instagram een give-away van March 23 waarbij ik een paar schoenen naar keuze mocht kiezen, rarara welke ik koos?

shop the look

trui – Zara / zwarte jeans – Levi’s / handtas – Zara (oud) / sneakers – March 23 March 23 MRJLN Simply Say Marjolein March 23 MRJLN Simply Say Marjolein

Welk paar schoenen heb jij momenteel op het oog?

logo MRJLN Simply Say Marjolein
Wil je mijn foto’s gebruiken? Dat kan, maar stuur me dan even een berichtje of tag me op de juiste manier (IG: @Mari.jolie / FB: @MRJLNblog).
Líkami Handbag Essential Kit D'hondt Interieur

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics