Outfit| 1 broek – 2 outfits

on 21 september 2015

De Belgische webshop van H&M ging online wanneer ik nog in Spanje woonde. Tot vorige week had ik er nog niets besteld. Shame on me. Ik koop niet zo super veel in de H&M, maar eigenlijk moet ik daar eens verandering in brengen! Zo’n leuke collecties. Toen ik enkele items aan -50% tegenkwam, besloot ik om toch op de ‘bestelknop’ te klikken.

Tijdens alle vier de seizoenen draag ik graag broeken met prints, aangepast per seizoen natuurlijk. Voor de herfst spotte ik enkele leuke exemplaren, maar na lang twijfelen, kocht ik er slechts eentje. Ik ken mijn maten niet zo goed bij H&M en besloot om dit even af te wachten. Wat ik niet wist, was het feit dat dit een enkelbroek is. Ik had wat schrik of ik deze effectief wel zou dragen, maar na het zien van de outfitfoto’s ben ik volledig overtuigd. De eerste outfit kan ik nog eventjes dragen tot het echt te koud wordt. Op het helemaal autumn proof te maken, zou ik er nog een jeansvest bij dragen.

Outfit

Outfit

outfit

Outfit 2 is al meer voor eind november/ begin december. Hier combineerde ik de broek met een jeanshemdje en een donkerblauwe trui. Om het geheel nog wat extra’s te geven, koos ik voor mijn gouden sneakers. Tijdens het bekijken van de foto’s bedacht ik dat mijn bruine boots met hak van Steve Madden hier ook super bij zouden passen. Ik heb nog veel mogelijkheden! Je kan mijn okerkleurige oorbellen niet zo goed zien, maar ze komen van de webshop Balbi and the city.

outfit

outfit

outfit

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics