OUTFIT| Classic in black

on 21 augustus 2016

In elke garderobe moeten enkele klassiekers een vaste waarde zijn. Denk maar aan de LBD, pumps, jeansjasje,… en natuurlijk ook een paar zwarte sneakers. Het leuke aan zwart is dat je het met alles kan combineren dus zeker de moeite waard om in een (of twee) paar te investeren.

In de categorie Converse heb ik al ettelijke paren versleten. Ze zijn dan ook súper comfortabel en ideaal voor iemand met, jawel, steunzolen. Toen ik van Nelson Schoenen een paar schoenen mocht uitkiezen, werd het al snel duidelijk welke er in mijn winkelmandje zouden belanden. Mijn oude waren versleten en ik had asap nieuwe nodig.

Op een zonnige zondag trok ik mijn playsuit aan en combineerde het met mijn nieuwe beauties. Vorige zomer kocht ik de playsuit voor een prijsje in Bangkok. De volledige look werkte ik af met een zwarte handtas en zonnebril. De handtas is op dit moment mijn favoriet qua kleur en grootte. Hierdoor kon ik zelfs mijn mama en oma warm maken om ook een exemplaar aan te schaffen.

Met het mooie weer in aantocht steek ik de sneakers nog eventjes terug in de doos, maar vanaf september ben ik er helemaal klaar voor!

I’m wearing:

playsuit – Thailand

Converse sneakers* – Nelson Schoenen

handtas – H&M

horloge – Marc Jacobs

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics