Outfit| Fall proof

on 2 oktober 2015

Na een geslaagde editie van Kookeet (Brugge) liep ik nog even door de winkelstraat. Op zaterdagen waag ik mij daar eerlijk gezegd nooit aan én bij deze werd ik er ook aan herinnerd waarom ik dit niet doe. V e e l t e d r u k! Ik shop sowieso al veel liever vanuit mijn luie zetel, maar het zonnetje scheen dus ik profiteerde ervan. Benieuwd naar mijn aankopen?

Oké, ik waarschuw jullie al op voorhand voor de overload aan foto’s. Mooi weer en leuke outfits maakten het moeilijk om maar enkele foto’s te selecteren. Plus, ik doe dit echt niet veel én ben stiekem wel blij met het resultaat. Even denk ik niet aan alle complexen, behalve dan over mijn gezicht. Dus beeld jullie maar iemand in met lang, donkerbruin, krullend haar, bruine ogen, parelwitte tanden en een slank gezicht. I wish!

Bij de Zara shopte ik deze oker body curve jegging. Ik koop heel graag bij deze keten, maar het enige nadeel zijn de maten. Ik vind het altijd confronterend dat ik twee maten groter moet nemen gewoon omdat hun broeken zo inieminie tailleren. Please, tell me that I’m not the only one??  Ik spotte er ook de kaki versie, maar ‘mijn’ maat hing er niet meer tussen. Dit is voor een andere keer! Op de foto draag ik een Hollywood cardigan (CKS) en bruine veterschoentjes (River Woods).

Ik zette mijn shoppingtrip verder richting H&M. Daar kocht ik deze bloemenblouse die perfect op mijn nieuwe broek past! Je herkent de print vast wel van een eerdere shoplogpost. De broek die ik onlangs op hun webshop kocht, heeft dezelfde print. De outfit wordt gecombineerd met mijn jeansvest (Zara) en blauwe enkellaarsjes (Zinda).

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics