Outfit| Flowers, sneakers & heels

on 19 april 2016

De zonnestralen geven mij inspiratie, veel inspiratie! Ik mix en match oude en nieuwe kledingstukken tot nieuwe outfits. Of kleed ik me volledig in het nieuw, zoals in deze outfit blogpost.

Begin mei ging ik naar Leuven én kwam niet met lege handen naar huis. Het was een uitstap met een missie, zoals je eerder al kon lezen. (herlezen is toegestaan) Op Instagram had ik een wedstrijd van WEAR Leuven gewonnen. Mijn prijs? Een LEE jeans naar keuze. Een uitje naar de studentenstad was moeilijk in te plannen, waardoor mijn keuze beperkt was. MAAR ik vond wat ik zocht! Een donkerblauwe work-proof jeans.

Missie number 2 in Leuven was de opening van de 100ste LolaLiza-winkel. Even piepen en buiten gaan met een blouse. Niet moeilijk wanneer ze je een korting van 20% aanbieden. Dubbel feest, want laat mijn jeansbroek daar nu net perfect bij passen. (toeval?)

De laatste aankoop van de dag gebeurde bij Zara. In mijn collectie handtassen ontbrak nog steeds een simpele, maar mooie én functionele bruine citytas. Je kan al raden wat er nu net bij Zara in de rekken hing? Juist ja, DE handtas. Ik betaalde en nam de zak mee naar huis.

Een outfit moet in de meeste gevallen een dubbele functie hebben. Ga ik op citytrip of gewoon gaan werken? Een ander paar schoenen, sjaal of jas en het ziet er compleet anders uit. Zo probeerde ik het ook bij deze. Qua schoenen was de knoop snel doorgehakt. Zowel mijn nieuwste Nike Internationalist sneakers* als bruine sandalen met hak passen perfect in het plaatje.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics