Outfit| How to wear a jumpsuit

on 25 september 2015

Milaan, Londen, New York,.. Overal is het fashion week dus ook op MRJLN. Jullie hebben waarschijnlijk al gemerkt dat ik deze week enkel maar fashion blogposts gepost heb. Bij deze weten jullie ook waarom! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn nieuwste jumpsuit gecombineerd heb.

Ik ben een enorme fan van playsuits en jumpsuits, maar vind ze zo moeilijk te combineren! In de zomer is het zoveel gemakkelijker om een leuke outfit samen te stellen. Op Instagram liet ik eerder vorige week al weten dat ik een jumpsuit in maatje 16 gekocht had. Wat spannend of ik er echt wel in zou passen! Het was nagelbijten tot het pakje arriveerde, maar ja hoor ik heb zelfs nog over. De jumpsuit is van het merk Baker Bridge.

Die avond moest ik naar een event en ik wou er toch ietwat professioneel uitzien. Ik combineerde de donkerblauwe jumpsuit met mijn bruine enkelbotjes (Steve Madden), een bruine clutch met wolf (What’s in a bag) en een beige cardigan (CKS). De cardigan is van dit seizoen!

Ik combineerde hem ook al met mijn gouden sneakers + jeansvest, maar ook mijn Hollywood trui (CKS) past er perfect op. Voor velen is dit een ‘Bernadette’, even ter verduidelijking!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics