Outfit| Lovely white summer dress

on 8 mei 2016

De eerste zonnestralen zijn direct een schot in de roos! Er lagen een aantal outfits te wachten om gefotografeerd te worden. Met het mooie weer zag ik mijn kans liggen. Het poseren is nog steeds een leerproces, maar de foto’s mogen er wel zijn! (Al zeg ik het zelf.)

Werken in een kledingwinkel,.. Het heeft zo zijn voor- en nadelen. Mijn zwak voor mode laat zich vooral in mijn portefeuille voelen. Alleen het ‘er altijd goed willen uitzien’-gevoel neemt de bovenhand.

Mijn hart maakte een sprongetje bij het zien van dit witte jurkje van CKS. Op het eerste zicht lijkt het een heel sportief kleedje, maar het detail op de rug geeft het geheel een romantische touch.

Ik combineerde het met mijn platform sandalen en cognac handtas. Beide zijn ook nieuwe aanwinsten. – (addicted? me?) – Bij het vallen van de avond wordt het vaak wat kouder, waardoor een jeansjasje zeker niet kan ontbreken! Er wordt nog volop gezocht naar de perfecte high heels om de outfit een andere draai te geven. Al kan ik wel verklappen dat ik mijn zinnen op een bepaald paar gezet heb. Vorige week in Leuven kocht ik de ‘Berry Pop‘ lippenstift van Clinique en sindsdien doe ik deze praktisch dagelijks op. Het is een warme kleur die ik menig brunettes kan aanraden!

1 Comment

  • Reply http://www./

    Wow, that’s a really clever way of thinking about it!

    1 maart 2017 at 06:51
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geverifieerd door ExactMetrics