Outfit| Spring is in the air

on 31 maart 2016

In een vorige blogpost schreef ik al eens dat ik me meer moet focussen op het shooten van outfits. Tadaaaa! Vandaag kom ik mijn belofte na. Ik grijp (te) vaak naar zwart, waardoor deze outfit echt heel ver uit mijn comfortzone ligt.

Tijdens deze shoot had ik enkele nieuwe stuks samen gelegd, die volgens mij wel een mooi geheel vormen. Voor nu is het nog net iets te zomer, maar met een andere schoen kan het perfect! Ik zou nog een bijpassende cardigan nodig hebben.. Iemand tips?

Het lichtroze t-shirt met 3/4 mouw is een eigen creatie. Ik maakte de ‘Tilda top‘ uit La Maison Victor, maar nam langs beide zijden een aantal centimeters in om toch dat gecentreerde te bekomen. Ook de hals werd iets dieper. Zichtbare jukbeenderen daar oog je slanker door. Mijn stofje kostte me €4. Van budget-naaien gesproken! Mijn broek haalde ik bij SKM en is van het merk Vero Moda.

Een must visit webshop voor vrouwen die van handtassen houden, is So Baggy. Ik bestelde er de Burkely Lena Mini-bag, met het oog op mijn komende citytrip naar Boedapest. Het tasje zelf is net iets te klein om mee te nemen, maar het zal zeker nog eens van pas komen. Mijn mama gaf al wat duidelijke hints dat ze het wel góed zou kunnen gebruiken.

Oplettende kijkers hebben al enkele kettingen van CKS op mijn instagram zien passeren. Ook dit exemplaar kon ik niet laten liggen, zowel kwaliteit als prijs zijn 100% in orde. Mijn nieuwe, met een portie glitters afgewerkte Scapa sandalen zijn, naast de ketting, een echte eyecatcher in de outfit. Al zeg ik het zelf. Ik kocht ze bij Greenhall, een lokale schoenwinkel bij mij op’t dorp.  Ze zitten zo comfortabel, dus het zonnetje mag gaan komen! Geniet van de foto’s en laat zeker een comment achter. I would love you even more!

Tilda Top

CKS ketting

Scapa sandalen

outfit

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics