OUTFIT| PLANT YOUR HAPPINESS MET CKS FASHION

on 28 mei 2018
plant your happiness cks fashion mrjln simply say marjolein

Toen mijn lief mij een paar jaar geleden zei dat ik wel goed stond met de ‘streepjes-trend’, kocht de jaren die erop volgden onbewust meer en meer kledij met streepjes. Tot op vandaag heb ik deze onbewuste, gelukmakende obsessie nog niet in de hand. Raad maar eens welke outfit ik in deze post in de spotlights zet? 😉

#PLANTYOURHAPPINESS

De voorbije dagen zagen de aandachtige volgers onder jullie enkele malen bovenstaande hashtag op mijn social media verschijnen. CKS Fashion lanceerde deze bloemenactie en ik was een van de geselecteerde bloggers om dit te promoten. *vreugdedansje*

Op 26 mei deelden de CKS shops gratis bloemenpotjes met bijhorende bloemenconfetti uit. Zo wordt #plantyourhappiness wel heel reëel! Binnen enkele weken heb ik, als alles goed verloopt, een mooi boeket veldbloemetjes. Ik moet zeggen dat het excitement level erg hoog is, want naast cactussen zijn plantjes nooit echt veilig bij mij.

Plant your happiness cks fashion mrjln simply say marjolein

Al sinds het zien van de SS18 collectie, had ik onderstaand kleedje hoog op mijn wishlist staan. Toegegeven, de twijfel was er ook wel, want om zo’n aansluitende jurk met streepjes te rocken, heb je ofwel een killerbody of je pronkt met een zwangere buik.

MAAR fashion moet je gelukkig maken. Je moet durven uit je comfortzone te komen en zo je eigen lichaam te accepteren. Niet altijd even gemakkelijk, dat geef ik toe. Bij het bekijken van de foto’s zie ik al mijn negatieve, of eerder werkpunten (zoals alle vrouwen). Aan de andere kant zie ik een ‘kei tof’ en licht kleedje dat super gemakkelijk te combineren is. Mijn werkpunten motiveren me alleen maar meer om zelf een killerbody te krijgen om deze WAUW-jurk met nog meer zelfvertrouwen te kunnen dragen!

Combineren deed ik voor deze shoot met roze, grijs en wit. Mocht mijn haarkleur een tikkeltje lichter zijn dan haalde ik mijn gele items erbij en voor blonde vrouwen zou ik zelfs lichtblauw aanraden. Voor elk wat wils!

plant your happiness mrjln simply say marjolein cks fashion

SHOP THE LOOK

maxi-jurk met streepjes (maat M) – CKS Fashion*

Arizona instappers – Birkenstock

schoudertas in 2 kleuren – Zara

zonnebril – Flair

plant your happiness cks fashion mrjln simply say marjolein plant your happiness cks fashion mrjln simply say marjolein

Ben jij ook zo geobsedeerd door streepjes?

MRJLN logo
Deze blogpost kwam tot stand door een samenwerking met CKS Fashion. Meer informatie hierover staat in mijn disclaimer.
SOFTWAVES

1 Comment

 • Reply Noor

  Het kleedje staat je echt goed! Volgens mij heb je al je killer body hoor 🙂

  xo Noor

  http://www.nonstopnoor.com

  29 mei 2018 at 13:58
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics