OUTFIT: IN EEN ROMANTISCHE BUI DE STAD IN

on 21 augustus 2018

Streepjes en kleedjes, do I need to tell you more? Op vlak van kledij heb ik drie zwakke plekken: luipaardprint, streepjes en zwart. Deze blogpost is dan ook 100% gewijd aan mijn nummer 1 streepjeskleed aka mijn romantische streepjesoutfit!

Tijdens de solden kom ik jamais de ma vie in de Zara binnen. Chaos tot en met, kans op gescheurde kledij, lange wachtrijen en ga zo maar verder. Dan maar tijdens het jaar aan de volle pot en dan zorg ik er meestal ook voor dat het een tijdloos stuk is dat ik op verschillende momenten kan dragen. Ideaal zo’n 3/4 kleed met korte mouwen en een lint!

Omdat ik last heb van PDS (= prikkelbare darmsyndroom) zijn broeken, kleedjes met een rekker of rokken niet altijd zo’n succes. Je weet immers nooit wanneer je 6 maand zwanger kan lijken door iets verkeerd te eten. Een onderwerp waar ik in deze blogpost niet verder over zal schrijven. Mode moet soms ook gewoon praktisch zijn. Extra punten voor kleedjes zoals deze 😉 

Foto’s door: JB Photography

romantische streepjesoutfit MRJLN Simply Say Marjolein JB Photography

Onderstaande foto is niet de meeste flatterende foto van yours truly, but I’m working on it! Er mogen best wat kilootjes af (nog 3,5 kg om precies te zijn) en het mag er allemaal wat gestroomlijnder uit gaan zien. Al komt de volledige outfit wel 100% tot zijn recht.

Oh ja, ik kan me geen leven meer voorstellen zonder de Arizona instappers van Birkenstock. De roze variant stond al twee zomers op mijn musthave lijstje, maar telkens overal uitverkocht. Tot ik enkele weken geleden ontdekte dat Biovita ze ook gewoon verkoopt! Check. 

De outfit werkte ik standaard af met enkele juwelen en een handtas. Eigenlijk draag ik niet snel armbandjes en ringen, liever oorbellen en kettingen. Alleen houd ik zo enorm van de details op de ring en het armbandje. Ondertussen werd het al met verschillende outfits gecombineerd, dus het zijn blijvertjes!

details romantische streepjesoutfit

kleedje – Zara / slippers – Birkenstock / handtas – Zara / horloge – Marc Jacobs / ring & armband – Pilgrim (*)

romantische streepjesoutfit MRJLN Simply Say Marjolein JB Photographyromantische streepjesoutfit MRJLN Simply Say Marjolein JB Photographyromantische streepjesoutfit MRJLN Simply Say Marjolein JB Photography

logo MRJLN Simply Say Marjolein

 

iconic bags veritas MRJLN Simply Say Marjolein

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics