NIEUW: SILLIE BOETIEK – TALK OF TOWN

on 29 januari 2021
Sillie Boetiek Brugge MRJLN

Dat ik een shopaholic ben, hoef ik jullie natuurlijk geen twee keer te vertellen. Waarom al die shopgeheimen voor mezelf houden als ik ze hier met jullie kan delen? Dagelijks spendeer ik redelijk wat uren op sociale media (privé en werk gerelateerd) waardoor nieuwe winkels, restaurants, concepten,… snel in het oog springen. Met deze nieuwe rubriek probeer ik (liefst) voor de opening een interview met de eigenaar/eigenares in te plannen en zo een eerste sneak peek op camera vast te leggen. Vandaag bijt ‘Sillie Boetiek‘ in Brugge de spits af!

*applaudisserend publiek*

Met veel excitement stel ik jullie voor aan het gezicht achter ‘Sillie Boetiek‘, Emma Scheirsen! Emma is een 23-jarige rasechte Brugse onderneemster met een passie voor mode. Met een diploma orthopedagogie onder de arm koos ze er toch voor om haar eigen boetiek uit de grond te stampen. Iets met wilde plannen, stoute schoenen én grote dromen om haar boetiek in Brugge op de kaart te zetten. Cheers to that! Emma beschrijft zichzelf als creatief en spontaan. Na onze eerste kennismaking kan ik dit rijtje gerust aanvullen met lief, gedreven en gepassioneerd. Deze kernwoorden vind je zonder twijfel ook terug in haar winkel.

Nice-to-know, Emma kan naaien! Voor mij is dit een enorme troef wanneer je in de mode/retail werkt. Zo weet je zeker dat er met een kritisch oog naar de stoffen, snit en kwaliteit gekeken wordt.

Sillie Boetiek MRJLN

Een nieuw avontuur beginnen in tijden waar Miss C met de scepter zwaait, zorgt voor extra onzekerheid, extra druk om te presteren. De klanten kunnen er alvast 100% zeker van zijn dat alle maatregelen gevolgd worden (ontsmettingsgel, mondmaskers, maximum aantal klanten,…).

30 januari opent Sillie Boetiek de deuren! Morgen dus 😉 Vanaf dan shop je kledij van merken zoals Na-kd, MossCopenhagen, La Petit Etoile, Pépé Jeans en de meest recente aanvulling Grace & Milla. Om jouw outfit compleet te maken, verkoopt Emma ook schoenen van Steve Madden (I loooooove this!), handtassen en handgemaakte juwelen van een Gentse onderneemster (met West-Vlaamse roots). Hiermee wordt ook de link naar andere lokale ondernemers gelegd. Top toch?!

Sillie Boetiek Brugge MRJLN

Een winkel voor iedereen waar je in een ontspannen, gezellige sfeer kan komen shoppen. Sillie Boetiek staat voor betaalbare, fashionable items die door een zeer breed publiek gedragen kunnen worden. Daarnaast hecht Emma ook zeer veel belang aan een oprecht contact met haar klanten. De stuks die ik al gezien heb, kan ik het beste omschrijven als eigentijds, stoer en romantisch. Ik vind het fijn te weten dat ik hier zowel met mijn mama als met bloggersbestie Jana zou kunnen shoppen. We kunnen alle drie dezelfde items dragen, maar elk op onze eigen manier stylen.

Sillie Boetiek Brugge MRJLN Sillie Boetiek MRJLN

Emma is ambitieus en dat is de beste drijfveer als je het mij vraagt. Binnen een jaar wil ze graag dat Sillie Boetiektalk of town wordt in positieve zin! Een fantastisch draaiende hotspot in Brugge, dat is haar droom voor binnen een jaar.

Ik wens Emma het allerbeste met de opening van haar pareltje! Aangezien ik maar op enkele meters van haar winkel werk, is de kans groot dat ik af en toe eens zal binnenspringen 😉 Al is het maar om mijn favorieten met jullie via Instagram te delen.

Adres: Sint-Salvatorskerkhof 18, 8000 Brugge
 
Pinterest
Boetiek Lireina Zedelgem MRJLN Simply Say Marjolein

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics