SOFTWAVES SNEAKERS IN HET MOOIE BRUGGE

on 30 juni 2020
Softwaves sneakers MRJLN Simply Say Marjolein

Softwaves & MRJLN, het is een blijvende match! Dit seizoen koos ik een simpel paar witte sneakers, maar toch met enkele details die al dan niet onmiddellijk in het oog springen. Spot jij ze? Softwaves sneakers zijn gemaakt om bij eender welke outfit te stylen. In deze blogpost show ik jullie een casual look, waar ik me enorm goed in voel!

Neem je mee een kijkje?

Een daguitstap in eigen land of city trip in het buitenland, deze sneakers laten je op wolkjes lopen. Voldoende steun, maar toch fashionable, een combinatie waar ik meer en meer actief op zoek naar ben. Mijn schoenencollectie bestaat enkel uit kwalitatieve schoenen, maar het ene paar biedt al wat meer steun dan het andere. Mijn lichaam is zich daar enorm van bewust en ik probeer op het juiste moment het juiste paar schoenen aan te doen. Vooral voor mijn lichaam, want we hebben er tenslotte maar één.

De look is basic, maar soms heb ik er nood aan om een basic girl te zijn. Niet teveel tralali en tralala, maar gewoon een minimum aan accessoires en details. Less is more, zoals er weleens geopperd wordt.

Wist je dat de Softwaves sneakers ook in het blauw bestaan? Een andere favoriet uit de Softwaves zomercollectie zijn hun lichtroze reliëf sneakers. Ik krijg vaak de vraag waar je dit merk kan kopen. Simpel, online via hun webshop of bij een lokale schoenenwinkel die de betere merken verkoopt. Niet elke winkel zal alle schoenen van het merk verkopen, maar Google is your best friend. Of stuur Softwaves gewoon een berichtje op Instagram! Ze helpen je met plezier verder.

PS. Vergeef me mijn ‘coupe Corona’ op de foto’s. Dit werd ondertussen al stevig onder handen genomen!

Scroll naar beneden voor meer foto’s en details.
Softwaves sneakers MRJLN Simply Say Marjolein

shop my look

sweater – Abercrombie & Fitch / ripped jeans – Levi’s (Veepee) / gevlochten riem – Caroll / sneakers* – Softwaves

Softwaves sneakers MRJLN Simply Say Marjolein Softwaves sneakers MRJLN Simply Say Marjolein

Hoe ga jij het liefst gekleed?

logo MRJLN Simply Say Marjolein

Deze blogpost kwam tot stand door een samenwerking met Softwaves. Meer informatie over samenwerkingen zijn te vinden in mijn disclaimer.
Jusré Cleanse MRJLN Simply Say Marjolein

1 Comment

  • Reply RVS mengkraan

    Goed blogartikel, ik zal je volgen.

    14 september 2020 at 04:43
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geverifieerd door ExactMetrics