SPRING| FASHION AND BEAUTY WISHLIST

on 23 maart 2017

Laten we dat regenweer en de koude temperaturen nu maar achter ons? Yes, please! Met mijn hoofd zit ik al volledig bij de zon en dagen zonder sjaal. Om de zon wat extra uit te dagen, stelde ik mijn fashion & beauty favorieten van dit moment samen.

Om de overgang zachtjes te laten verlopen, ben ik nog op zoek naar een leuke mantel. Dit exemplaar bij H&M sprong onmiddellijk in het oog, leopard girl over here! In de wintercollectie greep ik naast DE leopard jas van de Zara, dus een ideale vervanger voor de lente en zelfs de herfst.

Het merk Sweet Lemon ken ik al langer dan vandaag en hun SS17 collectie zit vol met eye catchers. Daar zijn deze platform sandalen het bewijs van. Ondertussen staan ze al mooi in mijn kast te blinken tot ze geshoot kunnen worden.

Jumpsuits draag ik al van voor ze hip en happening waren, en ook voor dit seizoen was ik nog op zoek naar een ‘klassiek’ exemplaar, maar toch net dat tikkeltje anders om mee te gaan werken. Bij CKS Fashion vond ik volledig mijn ding! (Wanneer doe ik dat niet?)

Net zoals schoenen, kunnen accessoires een look volledig maken of kraken. Dat hoeft niet altijd heel extreem te zijn, denk maar aan een leuke horloge of een eye catching kleurtje op je nagels. Een nieuwe horloge van Marc Jacobs staat nu toch al even op mijn lijstje, misschien toch maar eens investeren dan?

Enkele dagen geleden kwam de nieuwe ‘Street Heat‘-collectie van ProNails uit en ik selecteerde meteen mijn twee favorieten: ‘Ripped Red’ en ‘Better Have My Money’. 

Een outfit is nooit compleet zonder een geurtje van de dag. Mijn collectie is al redelijk uitgebreid (van een understatement gesproken, zal mijn vriend wel denken), maar ik zie nog wel een plaatsje voor de nieuwe parfum van Dior, Poison Girl.

Last but not least, geprinte broeken zijn hot! Op dit moment hangen er al drie exemplaren in mijn kast, maar het is onmogelijk om deze uit de YOUH!-collectie van JBC niet leuk te vinden. (pas beschikbaar vanaf 29/3)

Wat is jouw ultieme must-have voor SS17?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics