BIRTHDAY BRUNCH: #25FOREVER

on 9 augustus 2018
birthday brunch #25forever MRJLN Simply Say Marjolein

Bij het schrijven van deze blogpost herbeleef ik de stress die gepaard ging met het organiseren van mijn birthday brunch #25forever helemaal opnieuw. But it was totally worth it! Een zalig weertje, al mijn vriendinnen samen, de leukste cadeautjes en heerlijk eten. Ik toon jullie dan ook met veel trots enkele snapshots van tijdens het feestje.

Today’s Specials

♥ pastasalade met groene pesto, zongedroogde tomaatjes, olijven en caeser kip (mijn favoriet bij AH!)

♥ quinoasalade met granaatappelpitjes, feta, kip, platte peterselie en  citroensap

♥ yoghurt bar met homemade granola & rode vruchten

♥ toast avocado met bacon en een spiegeleitje

♥ american pancakes met nutella

♥ mini-boterkoeken

♥ verse fruitsalade

Boodschappen doen, is niet mijn sterkste kant. Chaotisch winkelen zo kan je mijn winkelstijl het allerbeste omschrijven en zeker in warenhuizen waarin ik de weg niet ken. Albert Heijn Sint-Pieters to the rescue! Boodschappen doen in de AH is altijd een beetje feest. We hebben de winkel niet in mijn dorp (helaas pindakaas), maar moeten ervoor naar de -voor ons- andere kant van Brugge. Mijn boodschappenlijstje was tot in de puntjes voorbereid en ik had zelfs een plattegrondje van de winkel getekend. Dubbele punten voor mij, want de frambozen, bos- en braambessen stonden in reclame (1+1 gratis).

Tip 1: Bij AH verkopen ze granaatappelpitjes apart verpakt. Misschien iets duurder dan wanneer je een granaatappel op zijn geheel koopt, maar véél handiger op momenten als deze.

Tip 2: Geen tijd om een ananas te schillen? Het vruchtvlees van de ananas is ook gewoon apart te koop. Je hoeft ze enkel nog in stukjes te snijden.

Tip 3: Lang leve voorgesneden stukjes bacon om mijn toast avocado compleet te maken!

Marjolein vs. boodschappen: 3-0

Voor het tweede jaar op rij kocht ik TAP Limonade bij een van mijn allerbeste vriendinnetjes. Om in thema te blijven, koos ik voor een roze limonade met frambozensmaak!

Birthday Brunch #25forever MRJLN Simply Say Marjolein

Birthday brunch #25forever MRJLN Simply Say Marjolein

birthday brunch #25forever MRJLN Simply Say Marjolein

Het warme weer was fantastisch, alleen bracht het mijn schema wat in de war. Door de warme temperaturen werd ik gedwongen om alles de dag zelf te maken en koel te houden tot op het moment dat de gasten effectief aan tafel zaten.

Op momenten als deze vind ik het een zaligheid om mijn vriendinnen producten of merken te laten proeven, waar ik verslaafd aan ben. Dit jaar koos ik voor de cold pressed juices van JusRé. Sinds begin 2018 plaats ik bijna maandelijks een bestelling voor ongeveer een 30-tal sapjes en ondertussen is mijn lichaam er zo aangewend dat ik niet meer zonder kan. Niets aangenamer om de dag te starten met een glaasje ‘Miracle Morning’.

Voor de decoratie ging ik shoppen bij HEMA. De kartonnen bekertjes, servetten, roze confetti (ballonnen), alles paste perfect bij elkaar, heerlijk toch als het eindresultaat helemaal is zoals je het ingebeeld had.

Zoals altijd ging ik op vlak van bloemen helemaal in overdrive bij Albert Heijn. Voor weinig geld hebben ze de mooiste roze, tulpen en gemengde boeketjes. Door de warmte heb ik ze minder lang kunnen behouden dan anders, maar zonder zou ook maar saai geweest zijn 😉

Bij feest hoort taart en als ik iets in mijn hoofd heb, dan … Sinds de voorbereidingen aan mijn #25forever gestart zijn, pinde ik al enkele letter & number cakes op Pinterest. Al snel werd duidelijk dat ik geen tijd zou hebben om dit te maken, maar wie dan wel? Via Instagram kreeg ik de tip om eens bij Catberry Pastries te polsen. Say no more. Deze Gentse self-taught baker bezorgde me een van de mooiste taarten ooit. Mijn volgende bestelling bij haar is zonder twijfel haar ‘Friends’ taart!

Organiseer jij vaak een brunch en heb je tips om de stress tegen te gaan?

logo MRJLN Simply Say Marjolein

Deze blogpost kwam tot stand door een samenwerking met Albert Heijn België. Meer informatie hierover staat in mijn disclaimer.

emob outdoor zitzak grijs sweet living MRJLN Simply Say Marjolein
Caudalie Vinopure MRJLN Simply Say Marjolein

5 Comments

 • Reply Felice Veenman

  nou dat was vast een geweldig feest ! aan de voorbereidingen kan het niet gelegen hebben ! o ja…nog van harte met je kwart eeuw!

  14 augustus 2018 at 19:12
 • Reply Jouvence

  Wat leuk een birthday brunch, iets om te onthouden voor mijn eigen verjaardag!

  14 augustus 2018 at 18:52
 • Reply Nicole Orriëns

  Fijn dat het een succes was! Dan waren al je inspanningen het inderdaad waard.

  14 augustus 2018 at 11:49
 • Reply Laura - Essential Honesty

  Ik heb stiekem heel je week meegevolgd op instagram (een mens moet iets doen terwijl baby flesje drinkt hé) en vind het echt super dat je er zo mee bezig bent! Vroeger kon ik dat ook voor mezelf, maar ik ben dat ergens verloren along the way .. Nu wil ik voor mijn verjaardag graag nog eens naar Disneyland, maar dat zal niet voor dit jaar zijn (ik verjaar nu zaterdag, dusja .. ) denk ik ..

  14 augustus 2018 at 10:37
  • Reply Marjolein

   Zalig om te horen! Dankje ♥
   Mocht ik kinderen hebben, dan ga ik er sowieso voor hen ook helemaal in op gaan 🙂 Zo leuk om te doen en het is eens iets anders dan mijn full time job!
   Misschien een spontane trip naar Disney?

   14 augustus 2018 at 10:43

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics