D-Drinks| A box filled with happiness

on 20 september 2015

De postbode begint echt mijn beste vriend te worden. Deze keer mocht ik dit lekkere pakje van D-Drinks in ontvangst nemen!

Ik werd echt verwend deze keer! Er zit/zat – te zien hoe je het nu bekijkt – zoveel lekkers in de doos. De meeste merken kende ik al van op social media of gewoon van zelf eens in huis te halen. Vooral AriZona wordt hier vaak in huis gehaald, want mijn broer is an A-ddict. Ik proefde eerder al eens de ‘green tea with honey’ omwille van het flesje, maar dat is me niet zo goed bevallen. Nu moest ik het gewoon nog eens proberen en de ‘strawberry lemonade‘ heeft me aangenaam verrast!

De chocoladereep van Tony’s Chocolonely (melk, karamel, zeezout) had ik in de snoepkast bij ons thuis gelegd. Ik was een weekje ziek en kon er dus nog niet van proeven. Toen ik de reep deze week uit de kast haalde, was deze al voor de helft op! De schuldige? Mijn mama. Ze vond hem zo lekker knapperig en zoutig dat ze er niet kon afblijven. Ik moest me dus haasten, wilde ik er ook eens van kunnen eten. Normaal lust ik geen melkchocolade, maar de combinatie in deze bar kon me zeker en vast bekoren! Ik zocht de repen onlangs in mijn AH-filiaal, maar ze waren nergens te bespeuren.

Tot voor mijn reis naar Thailand had ik nog nooit kokoswater gedronken. Ook al was in België al zeer populair. In Thailand leerde ik het drinken én ik vroeg meer van dat. Ik was dan ook heel blij dat er een brikje van Vita Coco inzat! Ik kocht ondertussen ook al de lemonade (kokoswater + citroen) versie ervan en die ging vlotje binnen.

vita coco

Popcorn eet ik alleen maar wanneer ik eens naar de cinema ga. Thuis kies ik eerder voor chips of een ijsje. Dat was voor ik Propercorn leerde kennen. Ook dit merk kende ik al van op social media, maar echt gegeten, had ik nog niet. De naam zegt het zelf al ‘Sweet & Salty’ en dat was het ook. De smaak was een perfecte mix tussen zeezout en bruine suiker. Volgende smaken op mijn lijstje zijn: lightly sea salted, fiery worchester sauce & sun-dried tomato, sour cream & black pepper.

Het enige product in de doos waar ik nog niets over gehoord of gelezen had, was het blikje Charlie’s. Deze soft drink met gas bestaat in drie verschillende smaken: lemon – lime – mint, black currant – acaï – mint & orange manderin – mint. Ikzelf kreeg de laatste opgestuurd, maar ben vooral benieuwd naar de versie met citroen! Het zijn natuurlijke frisdranken met minder calorieën én zonder extra brol eraan toegevoegd. Sounds good right? It was!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics