FOOD| INTERNATIONAL COFFEE DAY WITH M&S FOOD

on 1 oktober 2016

Zaterdag 1 oktober, een dag die vanaf nu in mijn agenda omcirkeld staat. Vandaag is het ‘International Coffee Day‘ en daar drinken we op, koffie weliswaar! Eerder deze week werd ik aangenaam verrast met een totebag vol lekkers van M&S Food.

Ik hoor sommige onder jullie al denken ‘Van wie?‘. M&S staat voor Marks & Spencer, de alom bekende winkelketen uit Groot-Brittannië. Je vindt er niet enkel kledij en interieur items, maar ze zijn ook enorm gekend voor hun Food Hall. Telkens wanneer ik in Londen ben, moet en zal ik er een paar boodschappen doen. Sinds anderhalf jaar ongeveer zit er ook een M&S in Brussel. Handig voor diegene die hun favoriete product niet te lang kunnen missen.

Mijn totebag bleef onaangeroerd tot vandaag, al had ik daar wel een grote portie zelfbeheersing voor nodig. Bij uitpakken, liep het water me al in de mond (en van mijn huisgenoten). Zij vinden het natuurlijk geweldig dat ze ook verwend worden vandaag.

Het allerbelangrijkste in de zak is natuurlijk de Fair Trade koffie, ‘Lazy Weekend Ground Coffee with a touch of hazelnut and lemon‘ om precies te zijn. De koffie werd unaniem goedgekeurd en belandt zeker een keer in mijn winkelmandje.

Aan de theeliefhebbers werd er ook gedacht met een doosje ‘Aniseed, Fennel & Liquorice Infusion‘.

Wie aan koffie of thee denkt, denkt natuurlijk ook onmiddellijk aan taart of koekjes. Ik schotelde mijn huisgenoten een glutenvrijeCoffee & Walnut Cake‘ voor omringd met kleine zandkoekjes. Ondanks dat ik heel graag koffie drink, eet ik niet graag dingen waarin een koffiesmaak zit. Raar, ik weet het.. Maar het extra stukje taart was in no time op!

-Onze ‘International Coffee Day’ was geslaagd! Hoe was die van jou?

M&S Food M&S Food M&S Food M&S Food

2 Comments

 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Dat servies is zo mooi!!! Denk wel het ALLER mooiste servies dat ik ooit heb gezien. Ik zou elke zondag een high tea houden voor mezelf.

  1 oktober 2016 at 22:27
  • Reply Marjolein

   Hihi, dankjewel!! Ik heb het ooit eens van mijn oma gekregen omdat ik er zo naartoe zat te staren bij haar thuis. Vandaag was de eerste keer dat ik het gebruikte 😀

   1 oktober 2016 at 22:32

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics