HOTSPOTS| IT WAS ALL ABOUT FOOD #part2

on 12 april 2017

Let op, niet voor hongerige lezers 😉

Mijn vorige food diary met verschillende hotspots was een schot in de roos. Het valt me op dat foto’s van eten en tips over ‘where to eat‘ de dag van vandaag echt goed scoren, dus dan speel ik daar graag op in!

De maand maart werd al goed ingezet met een gezellige bloggersdate in Kortrijk. Trouwe lezers van MRJLN hebben mijn blogposts gevuld met tips waarschijnlijk al gelezen, maar geen nood, hier is de herhaling: deel 1 & deel 2.

Een heerlijk ontbijt, dat is toch moeilijk om aan te weerstaan.. Wist je dat je op Moederdag bij Tarterie terecht kan voor een heuse Moederdagbrunch? Nog een maand en het is zo ver!

Fan van roze? Dan is Fanny’s de perfecte stop voor jou.

Hotspots Kortrijk

Onlangs vermelde ik al eens dat koken niets voor mij is, maar bakken daarentegen vind ik gewoon super om te doen. Mijn mama brengt altijd de lekkerste gebakjes mee naar huis na haar baklessen en soms is iets gewoon zo de moeite dat we het thuis nog een keertje maken! Laat ons zeggen dat het fruit voor het gezondste gedeelte zorgde.

Na de uitstap naar Kortrijk stond er eind maart nog een ‘Big Blogger Date’ op de planning. Wat en waar dat bleef een groot vraagteken tot de dag zelf in Antwerpen. Een Amerikaanse schoolbus bracht ons helemaal tot in Baarle-Nassau waar we genoten van een heerlijke high-tea in Den Engel. 

Sweet tooth

Maandelijks naar Oostende gaan, is voor mij geen straf, integendeel! Lekker eten en super gezelschap, wat heeft iemand nog meer nodig? Ondertussen hebben we al enkele hotspots op de teller staan en we blijven gaan!

Februari werd in stijl afgesloten in Histoires d’O met zoete drankjes, een hoofdgerecht om duimen en vingers bij af te likken en een stukje taart van Madam Bakster. Hoe kan het ook anders 😉

Vorige week was er gereserveerd bij ‘Den Artiest’ en ik koos er zonder twijfelen voor de garnaalkroketten als hoofdgerecht. Op aanraden bestelde ik nadien nog de moelleux en ja, ik raad het iedereen aan!

Histoires d’O: Albert I-promenade 53 / Den Artiest: Kapucijnenstraat 13

Hotspots Oostende

Brugge is sinds kort weer een gezellige koffiebar (aka hotspot) rijker, Coffeebar Adriaan bevindt zich in een voormalig bankgebouw. Wie muntgroen als lievelingskleur heeft, is hier zeker aan het goede adres. Ik liet me verleiden door de ‘Panna Montana’ (lungo met slagroom) en een frambozentaartje. Gelukkig is take-away ook mogelijk, want de koffie staat in mijn geheugen gegrift!

Adriaan Willaertstraat 7, Brugge

Hotspot Brugge Coffeebar Adriaan

Vinden jullie het leuk om zo’n overzichtjes te lezen?

8 Comments

 • Reply Natalie

  Hoe lekker ziet dat frambozen taartje er uit? Ik kom helaas nooit in Kortrijk en omstreken…

  6 mei 2017 at 11:00
 • Reply Judith

  Wat ziet het er allemaal lekker uit! moet echt een keer naar België!

  5 mei 2017 at 12:19
 • Reply Martiena de Graaf

  Deze blog had ik niet pas nu moeten lezen. Je geeft mensen weer zin in het eten! Toch bedankt hihi

  4 mei 2017 at 21:53
 • Reply Claudia

  Niet handig om dit te lezen vlak voor het eten…… nu wil ik dat allemaal eten en niet mijn eigen hahahaha. Het ziet er alle zoooo lekker uit!

  4 mei 2017 at 17:15
 • Reply Fleur

  Mooi foto’s, ik krijg er gewoon ook echt honger van

  4 mei 2017 at 16:54
 • Reply Bianca

  Wat leuk om te zien! Krijg er gelijk een beetje trek van x

  4 mei 2017 at 15:50
 • Reply Elles

  Ik heb net gegeten, nu heb ik weer honger gekregen. Wat ziet dat er allemaal verrukkelijk uit zeg!
  Liefs,
  Elles

  4 mei 2017 at 09:54
 • Reply alexa

  omg wat ziet het er allemaal heerlijk uit. Mij mag je hiermee wel verblijden!

  4 mei 2017 at 09:37
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics