Toledo| La Malquerida

on 15 mei 2015

Ontbijten… Iets wat ik heel graag skip. Een kop koffie is voor mij al meer dan genoeg om de dag goed te starten.

Sinds ik enkele weken geleden met mijn mede-stagiairs mee ben gaan ontbijten, ben ik helemaal verliefd op dit leuke plaatsje! Op nog geen 2 minuten van de toeristische dienst van Toledo ligt ‘La Malquerida de la Trinidad‘.

Een hippe bar waar je de hele dag terecht kunt voor een stevig ontbijt, een lekkere lunch of een uitgebreid avondmaal. Ook staat deze bar bekend om er gewoon iets gezelligs te gaan drinken.

Ik ga er niet enkel voor het ontbijt dat zo overheerlijk is, maar ook het interieur spreekt me enorm aan. Het interieur is een samenraapsel van verschillende gerecycleerde stijlen. Zo heb je verschillende stoelen en tafels, maar ook de borden zijn bijna allemaal verschillend van elkaar. Het straalt gezelligheid uit en zo voelt het ook. Je denkt misschien dat dit een plaats is voor enkel hippe en jonge mensen, maar dat is dan fout gedacht! Hier vindt je werkelijk alle leeftijden en soorten mensen, leuk toch?!

Hier heb je dat befaamde ontbijt! Ik kies telkens voor de formule van €2,20. We blijven studenten hé! Voor deze (spotgoedkope) prijs krijg je koffie/thee, fruitsap, broodje met creamcheese/tortilla met pistolet/toast met paté of confituur of tomaat met olie. Let’s face it, waar je kan nu nog zo goedkoop, lekker en veel ontbijten? Buiten de HEMA en IKEA dan.

La Malquerida

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like