HUNKEMÖLLER: LOUNGEWEAR OF SPORTKLEDIJ?

on 31 maart 2022
Hunkemöller loungewear quote pinterest

De laatste weken én maanden leefde ik werkelijk in loungewear. Thuiswerken op de meest comfortabele manier ever. Maandag start ik op mijn nieuwe job en vanaf dan zal de loungewear minder uit de kast komen. Toch wel een beetje verdrietig.. Voor de dagen dat ik het wel nog kan, vind ik persoonlijk dat ik wel een nieuwe set verdien. Right?! Hunkemöller to the rescue! 

Na twee jaar wordt het misschien tijd om ook eens grote kuis in mijn huidige collectie te houden. Gelukkig heeft Hunkemöller een ruim aanbod aan loungewear sets en huispakken voor dames. Dromen mag, dus ik stelde voor mezelf een visuele wishlist op. De kwaliteit vind ik echt super en de daar bovenop is het heel betaalbaar.

Met loungewear wil ik niet enkel comfortabel van thuis kunnen werken, maar ook met de hond wandelen, toonbaar naar de winkel gaan indien nodig of shameless teveel kunnen eten aan tafel. Veel vinkjes om af te vinken dus 😉

loungewear Hunkemöller MRJLN

Naast investeren in loungewear, doe ik dat ook graag in sportkledij. Ik heb een paar brands waar ik graag op terugval en eentje daarvan is Hunkemöller. Ik draag graag sportkleding voor dames om naar de sportles te gaan en daaronder zitten dan mijn sportlegging en sportbh verstopt. Tijdens het sporten, heb ik het altijd extreem warm dus hoe minder sportswear ik draag, hoe beter of ik val flauw.

Wegens een blessure aan de pols kon ik al een hele tijd niet meer full out sporten én ik mis het zoooo. Nu met mijn nieuwe job wordt het wat zoeken hoe en wat, want ik ga niet bij de deur werken. Wat ik wel al zeker weet, is dat mijn nieuwe fitness kleding voor dames tussen onderstaande favorieten zit!

Shop jij vaak bij Hunkemöller?

Logo Marjolein  

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like