HUNKEMÖLLER SPORTCOLLECTIE: OM VAN TE DROMEN

on 11 maart 2021
Header Hunkemöller sportcollectie

Sporten & Marjolein, dat is altijd al een haat-liefde verhouding geweest. Lui zijn, andere prioriteiten hebben, of de motivatie niet vinden. Misschien is het omdat ik een vrouw ben, maar met nieuwe work-out gear en outfits ben ik plots een stuk gemotiveerder. Leuke én betaalbare sportoutfits maken een work-out toch véél aangenamer 😉 De Hunkemöller sportcollectie scoort keer op keer heel hoog bij mij, vandaar dat ik graag enkele stuks met jullie deel!

I will keep you girls motivated!

Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik mis het sporten in mijn gym, de sportvibes,… Home work-outs zijn niet 100% mijn ding, al ben ik dit stap voor stap aan het ontdekken! Een couch potato ben ik zeker niet, met een hyperactieve viervoeter in huis is dit trouwens ook niet voor mogelijk te houden. Wandelen, wandelen, wandelen en nog eens wandelen. Daarnaast probeer ik ook wekelijks een zwemsessie in te lassen! Je leest het goed, die nieuwe sportoutfit(s) heb ik dus écht wel verdiend.

Wat heb ik nodig? Alles! 🙂 Just kidding, ik houd er gewoon van wanneer een fitnessoutfit volledig bij elkaar past. Met mijn roze sportschoenen is het altijd zoeken naar de mooiste combinaties zonder er als een kleurboek bij te lopen.  De Hünkemoller sportcollectie weet precies wat ik nodig heb. Warme kleuren, geen overdreven prints (I love leopard!) en vooral eindeloze combinatiemogelijkheden, zelfs met mijn roze basketsloefkes. 

Alles begint met de perfecte high waist sport legging, niets vervelender dat het constant optrekken van je broek omdat je teveel springt en squat. Graag ook een klein zakje om een sleutel, zakdoek of mondmasker in weg te steken.

Hunkemöller sportcollectie collage

Ik kocht in eeuwen geen nieuwe sport top meer en ben allang niet meer het fijne meisje van vroeger. Tijd voor een upgrade dus! Het liefst van al vermijd ik te aansluitende tops of t-shirts. Lang leve bewegingsruimte en geen directe confrontatie met de huidige complexen 😉 Ik ontdekte ook het nut van een sportbeha, maar heb moeite met het juiste exemplaar te vinden. Persoonlijk ga ik hiervoor het liefst naar de winkel, maar ik deed al wat vooronderzoek.

Volgens mij is het wel duidelijk van welke print ik helemaal zot ben … #sorrynotsorry 

Hunkemöller sportcollectie collage

Alles in het mandje en bestellen maar!

Logo Marjolein
Boetiek Lireina Zedelgem MRJLN Simply Say Marjolein
Balesse_Logo

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like