JULY| PICTURES BY M.

on 31 juli 2016

Juli was een …

maand met veel nieuwe schoenen

3 weken zonder de allerliefste

een daguitstap naar Disneyland .. en nog zoveel meer!

Disney is my middle name

Disneyland

9 juli ging ik voor de 15de of 16de (?) keer naar Disneyland en ik voelde me er direct terug thuis. Ondertussen kan ik er geblinddoekt rondlopen en iedereen de beste tips geven. I’m feeling like a local. Empty handed naar huis gaan, bestaat gewoon niet in mijn ogen. Dus kocht ik voor mezelf deze onwijs leuke sleutelhanger.

Enkele dagen voor deze uitstap ging ik naar de film Finding Dory. Een echte aanrader voor jong en oud. Ik koos voor de Vlaamse versie omwille van mijn gezelschap en de stemmen passen perfect bij de verschillende personages. Vooral de keuze van Karen was een schot in de roos.

Did anyone say calories?

Cake

De weegschaal is niet mijn beste vriend en zal dat wellicht ook nooit worden. Ik kan nu eenmaal moeilijk weerstaan aan cake of taart met citroen. Zeker wanneer er voldoende citroen gebruikt wordt en er toch een bepaalde zuurtegraad inzit. Deze maand werd ik verwend met een homemade citroentaart bij mijn vriend thuis en bij de Ikea proefde ik hun limoen/kaas taart. #takemebackplease

Zelf maakte ik een cake met bosbessen en yoghurt à la Pascale Naessens. Te gezond voor mijn papa en broer, maar mijn collega’s smulden er met plezier van!

Need more shoes?

Viguera Shoes

Een tijdje geleden stonden er plots twee paar schoenen van Viguera voor de deur. Dit is een Spaans merk van handgemaakte schoenen. Ze zijn net iets te klein voor mij en daarom maakte ik al een lezeres gelukkig! Bedankt Lore voor de leuke foto.

Binnenkort wordt het tweede paar ook weggegeven, dus volg MRJLN zeker op Instagram en Facebook.

It’s all about beauty

beauty

NIVEA pakte uit met een nieuw product en daar hoort een leuke totebag bij! Naast de totebag zaten er ook nog twee flesjes ‘make-up remover voor onder de douche‘ in het pakket. Het maakte me nieuwsgierig en testte het al volop uit. Blogpost volgt nog!

Bijna maandelijks koop ik nieuwe kleuren nagellak en in juli was dit niet anders. Het mooie en warme weer vroeg gewoon om een zomers en fel kleurtje! Ik moet gelukkig maar 3 minuten wandelen en bevind me dan in Pronails heaven.

-Wat is jouw leukste herinnering aan de maand juli?

2 Comments

  • Reply Jana

    Citroentaart/cake/ijs = liefde! 😀

    3 augustus 2016 at 18:12
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geverifieerd door ExactMetrics